Όπως φαίνεται στα βίντεο, πρόκειται για ένα κλασικό κρουασάν βουτύρου (βγαίνει και σε εκδοχή με γέμιση σοκολάτας) το οποίο κοστίζει 25 λίρες και σίγουρα ξεπερνά κατά πολύ την ατομική μερίδα.
Πέρυσι, τα Suprême Croissant του, δηλαδή τα κυκλικά κρουασάν σε σχήμα φρίσμπι κατέκτησαν το Λονδίνο -επρόκειτο βέβαια για μια τάση που είχε ήδη εμφανιστεί στη Νέα Υόρκη και στη συνέχεια εξαπλώθηκε στην Ευρώπη.
Φέτος, Λονδρέζοι και τουρίστες συνωστίζονται έξω από τους τρεις φούρνους του Conticini για να απολαύσουν το νέο δημιούργημά του -ένα κρουασάν XXL.
Όπως φαίνεται στα βίντεο, πρόκειται για ένα κλασικό κρουασάν βουτύρου (βγαίνει και σε εκδοχή με γέμιση σοκολάτας) το οποίο κοστίζει 25 λίρες και σίγουρα ξεπερνά κατά πολύ την ατομική μερίδα.
Ο Conticini λάνσαρε τα πρώτα γιγάντια κρουασάν στον φούρνο του στο Παρίσι, αλλά ήταν το λανσάρισμα στο Λονδίνο που έκανε το διαδίκτυο να ενθουσιαστεί.
Στο Instagram του pasty chef βρίσκει πλέον κανείς άφθονα βίντεο με επισκέπτες να τρώνε τα αφράτα και λαχταριστά κρουασάν μόνοι, ανά δύο ή και τρεις, ενώ οι πιο τολμηροί τα βουτούν και στον καφέ τους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου