Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 25, 2023

Κακοκαιρία Bettina: Μηνύματα του 112 σε Θεσσαλονίκη, Ξάνθη, Πάτρα, Κόρινθο, Κυκλάδες και Β. Αιγαίο – «Αποφύγετε τις μετακινήσεις»


 Στην χώρα μας βρίσκεται ήδη η κακοκαιρία Bettina και το μεσημέρι του Σαββάτου (25/11) ήχησε το «112» ήχησε σε Θεσσαλονίκη, Ξάνθη, Πάτρα και Κόρινθο.


Οι κάτοικοι στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, στην Θράκη και στις περιοχές του Πατραϊκού και Κορινθιακού κόλπου έλαβαν προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 στα κινητά τους τηλέφωνα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (θυελλώδεις άνεμοι) το επόμενο 24ωρο.


Μεταξύ άλλων αναφέρει: «Αποφύγετε τις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των φαινομένων και ακολουθήστε τις οδηγίες των Αρχών».


Μήνυμα μέσω του «112» εστάλη πριν από λίγο στις Κυκλάδες και το βόρειο Αιγαίο προειδοποιώντας τους πολίτες για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (θυελλώδεις άνεμοι) το επόμενο 24ωρο στην περιοχή τους και καλώντας τους να αποφύγουν τις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των φαινομένων.

Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: «Προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (θυελλώδεις άνεμοι) το επόμενο 24ωρο στην περιοχή σας. Αποφύγετε τις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των φαινομένων και ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου