Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 09, 2023

Τρομακτική προσγείωση αεροσκάφους στα Κανάρια Νησιά


Τη στιγμή που αεροσκάφος της Canaryfly αναπηδά κατά τη διάρκεια προσγείωσης με αποτέλεσμα ο πιλότος να το σηκώσει ξανά στον αέρα κατέγραψε κάμερα στο αεροδρόμιο Lanzarote στα Κανάρια Νησιά. 

Εφιαλτικές στιγμές έζησαν οι επιβάτες αεροσκάφους της Canaryfly όταν κατά τη διάρκεια της προσγείωσης στο αεροδρόμιο Lanzarote ο πιλότος δεν κατάφερε να το προσγειώσει.


Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή που το αεροσκάφος τύπου ATR 72-500 που εκτελούσε την πτήση από τη Γκραν Κανάρια πλησιάζει στον αεροδιάδρομο για την προσγείωσή του, όμως δεν καταφέρνει να αγγίξει το έδαφος ομαλά, με αποτέλεσμα να αναπηδά ανεξέλεγκτα, λόγω των θυελλωδών ανέμων που έπνεαν εκείνη τη στιγμή στην περιοχή.


Ο πιλότος προσπαθεί να προσγειώσει το αεροσκάφος όμως το αεροσκάφος αναπήδησε 4 φορές στον διάδρομο προσγείωσης, με αποτέλεσμα να το σηκώσει ξανά στον αέρα. Μετά από 15 λεπτά που έκανε κύκλους πάνω από το αεροδρόμιο επέστρεψε για προσγείωση στον ίδιο διάδρομο.

Το αεροδρόμιο César Manrique-Lanzarote, κοινώς γνωστό ως Αεροδρόμιο Lanzarote και επίσης γνωστό ως Αεροδρόμιο Arrecife, είναι το αεροδρόμιο που εξυπηρετεί το νησί Lanzarote στις Κανάριες Νήσους. Το αεροδρόμιο βρίσκεται στο Σαν Μπαρτολομέ, Λας Πάλμας, 5 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πρωτεύουσας του νησιού, του Αρρεσίφε και  εξυπηρετεί πτήσεις προς πολλά ευρωπαϊκά αεροδρόμια, με εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο, καθώς και πτήσεις εσωτερικού προς άλλα ισπανικά αεροδρόμια.


Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου