Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 18, 2023

😂😂😂 Υπάλληλος του Τζάμπο που μόλις έστησε τα αποκριάτικα έχει χάσει πια την αίσθηση του χρόνου

Αδύνατον να θυμηθεί ποια μέρα, ποιος μήνας ή ποια χρονιά είναι πλέον ένας υπάλληλος καταστήματος Τζάμπο που μόλις έστησε τα αποκριάτικα της επόμενης χρονιάς στο κατάστημα.

«Με το που θα μπει το καλοκαίρι βγάζουμε τα σχολικά. Τον Σεπτέμβρη είχαμε ταυτόχρονα 28η Οκτωβρίου, Χαλογουίν και Χριστουγεννιάτικα. Τώρα μας είπαν να στήσουμε για τις Απόκριες και την Καθαρά Δευτέρα. Όπου να’ναι θα βγάλουμε και τις σούβλες για το Πάσχα» δήλωσε ο άτυχος υπάλληλος, ο οποίος παραδέχτηκε ότι δεν γνωρίζει πλέον ποιος μήνας είναι, ποια χρονιά και πώς τον λένε.

Αντίστοιχη, όπως λέει, είναι η κατάσταση και για τους πελάτες. «‘Έχω δει μεγάλους άντρες να κλαίνε με αναφιλητά επειδή πήγαν καλοκαίρι να βρουν μπρατσάκια και στο μαγαζί είχαν βάλει ήδη τα χριστουγεννιάτικα.»


Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι πρόσφατα η Διεθνής Αμνηστία χαρακτήρισε ως ‘ιδιαίτερα απάνθρωπο βασανιστήριο’ τη μουσική που παίζει στα καταστήματα ενώ, σε πρόσφατη δημοσκόπηση, 9 στους 10 πολίτες δήλωσαν ότι θα προτιμούσαν να κάνουν αφαίρεση φρονιμίτη χωρίς αναισθητικό παρά να βρεθούν σε Τζάμπο παραμονές της έναρξης της σχολικής χρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου