Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 16, 2023

😂😂😂Τη μετατροπή των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ σε escape rooms φέρεται να μελετά ο Στέφανος Κασσελάκης

Τη μετατροπή μέρους των γραφείων της Κουμουνδούρου σε escape rooms

, δηλαδή τα θεματικά ‘δωμάτια απόδρασης’ που είναι ιδιαίτερα δημοφιλή, φέρεται να μελετά ο Στέφανος Κασσελάκης.

Πηγές κοντά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ τονίζουν πως το σχέδιο είναι αποτέλεσμα της μαζικής φυγής στελεχών τις τελευταίες μέρες, με αποτέλεσμα πολλά από τα γραφεία του κόμματος να παραμένουν αναξιοποίητα.

Σύμφωνα με το σχέδιο του Στέφανου Κασσελάκη, τα άδεια γραφεία θα μετατραπούν σε θεματικά δωμάτια, στα οποία οι επισκέπτες θα πρέπει να λύνουν μία σειρά από γρίφους για να μπορέσουν να βγουν.

Μια τέτοια κίνηση, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, θα δώσει ανάσα και στα οικονομικά του κόμματος, καθώς θα καλύπτει το κόστος της βενζίνης για το βανάκι με το οποίο θα κινούνται όλα μαζί τα στελέχη που θα έχουν απομείνει.

Τι θα περιλαμβάνουν οι γρίφοι

Οι γρίφοι θα είναι θεματικοί και θα συνδέονται με την ιστορία του ΣΥΡΙΖΑ, όπως π.χ. πώς κατάφερε να φτάσει από το 36% στο 12%, ενώ θα υπάρχει και ένα δωμάτιο όπου οι επισκέπτες θα πρέπει με δεμένα μάτια να ακούσουν ομιλίες του Αλέξη Τσίπρα και του Ανδρέα Παπανδρέου και να ξεχωρίσουν ποιος είναι ποιος.


Ανησυχούν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Η σκέψη πάντως του Στέφανου Κασσελάκη δεν βρίσκει σύμφωνα όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αφού, όπως λένε, με βάση το σχέδιο τα μέλη του κόμματος θα πρέπει και αυτά να λύνουν μία σειρά από γρίφους κάθε φορά που θέλουν να φύγουν από την Κουμουνδούρου, γεγονός που τους προκαλεί ανησυχία ως προς τις προθέσεις του προέδρου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου