Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 25, 2023

Το "δημοκρατικό" Ισραήλ... κλείνει την "Haaretz" ως "αντιπατριωτική"!

  Νίκος Κλειτσίκας

«Η Χαμάς έκοψε τους λαιμούς μωρών, στην διάρκεια μαζικής σφαγής»...

Ιωάννα Υψηλάντη, 

Καλά... εκεί στην περιβόητη Μοσάντ, που οι "ειδικοί αναλυτές" κι οι "δημοσιογράφοι" των Υπηρεσιών μας βομβαρδίζουν για κάτι το ασύλληπτο, την κορυφαία των μυστικών υπηρεσιών -όπως για τον πιο δειλό στρατό του πλανήτη-, δεν έχουν την δυνατότητα μιας αληθοφανούς προπαγάνδας, ένα ψέμα που να αντέχει ένα μήνα;
Φυσικά πρόκειται για μύθους, που συντηρούν για ότι πιο γελοίο υπάρχει σήμερα σ' αυτούς τους τομείς.
Κι έτσι, μετά την "παραμύθα" των αποκεφαλισμένων παιδιών, που διαψεύστηκε αμέσως μετά τη διάδοσή της -τα ελληνόφωνα ΜΜΕ & δημοσιογραφική πορνεία... ούτε μια υποκριτική συγνώμη, αφού όλα γίνονται με το "αζημίωτο"-, τώρα η "παραμύθα" των τρομοκρατών της Χαμάς με το περί πολλού ρέιβ πάρτυ των "ειρηνόφιλων"...
Ένα άρθρο της ισραηλινής εφημερίδας "Haaretz", με μόνον δύο στοιχεία από την ίδια την "ισραηλινή ασφάλεια" προκαλεί σοκ, αλλά φυσικά δεν απασχολεί την δημοσιογραφική πορνεία και τους "ειδικούς αναλυτές" που σιτίζονται από την πρεσβεία. Για μια έστω υποκριτική συγνώμη... ούτε κουβέντα:
Ισραηλινό ελικόπτερο πυροβόλησε και σκότωσε στο ρέιβ πάρτυ
• Η Χαμάς δεν γνώριζε το πάρτυ (γιατί ήταν προγραμματισμένο μόνο για την Πέμπτη και την Παρασκευή).
• Τουλάχιστον ένα ισραηλινό ελικόπτερο με στόχο μαχητές της Χαμάς σκότωσε διαδηλωτές
.

Το "κερασάκι στην τούρτα" από τον φίλο και σύντροφο Giorgio Bianchi, δημοσιογράφος, φωτορεπόρτερ:
«Η "μοναδική δημοκρατία στη Μέση Ανατολή" οδηγεί τον σιωνιστή Υπουργό Συγκοινωνιών της να ξεκινήσει τη δικαστική διαδικασία να κλείσει την ισραηλινή εφημερίδα "Haaretz" ως "αντιπατριωτική".
Η "Haaretz" μετέφερε τα γεγονότα αποκαλύπτοντας πώς ισραηλινά ελικόπτερα πυροβόλησαν τους ίδιους τους εποίκους στις 7 Οκτώβρη
»
Στη Νατοϊκή αποικία "Ελλάδα", το εγχώριο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα επέλεξε τη "σωστή πλευρά της ιστορίας", διαχρονικά λακέδες, χαμηλόβαθμοι υπάλληλοι των ΗΠΑ
Στο μεταξύ η ναζιστική εγχώρια λογοκρισία κορυφώνει τις "δημοκρατικές κατακτήσεις"! Ενώ το Ισραήλ συνάπτει συμφωνία με την "τρομοκρατική" οργάνωση της Χαμάς, η ανακοίνωση της Χαμάς, που κυκλοφορεί σε όλα τα Μέσα μη ελεγχόμενα από τους αμερικανοσιωνιστές, στο Ελλαδιστάν απαγορεύεται και σου θέτουν την ετικέτα του "τρομοκράτη". Όπως με τους "ψεκασμένουςγια το θεϊκό πειραματικό ορό των πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών Big Pharma, τους "αρνητές" της κλιματικής αλλαγής, της "πράσινης ανάπτυξης" και πράσινα άλογα, τους "ομόφοβους" που θέλουν να στερήσουν στους Κασσελάκηδες, Μητσοτάκηδες, Ανδρουλάκηδες και ΣΙΑ... το "ανθρώπινο δικαίωμα" να αγοράζουν μήτρες φτωχών γυναικών για "τεκνοθεσία"... αγοριών (όχι πως είναι μισογύνηδες, αλλά θέλουν ν' αγοράσουν αγοράκια από βίτσιο) και πάει λέγοντας... Η Ελλάδα του 2023... είναι περήφανη για την ενότητα των πολιτικών της κομμάτων και στα "Ανθρώπινα Δικαιώματα"

«Παν πρόσωπον έχει δικαίωμα εις την ελευθερίαν εκφράσεως.
Το δικαίωμα τούτο περιλαµβάνει την ελευθερίαν γνώµης ως και την 
ελευθερίαν λήψεως ή µεταδόσεως πληροφοριώνή ιδεών, άνευ επεµβάσεως δηµοσίων αρχών και ασχέτως συνόρων.»

Άρθρο 10 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για την Προάσπιση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
«Λογοκρισία δεν επιτρέπεται, χωρίς εξαιρέσεις ή άλλους περιορισμούς»
Οικουμενική Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου(ΟΗΕ 1948) και ακολούθως από τον Θεμελιώδη Νόμο της Βόννης του 194

Αυτά γιατί η λεγόμενη "δικαιοσύνη" δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα όπλο της εξουσίας για την καταπίεση και καταστολή!

Αυτή η δήθεν "δικαιοσύνη" και οι δήθεν "λειτουργοί" της, έχουν γραμμένο στα παπούτσια τους το Σύνταγμα κι απλώς εκτελούν διατεταγμένη Υπηρεσία «Το ταξικό μίσος πρέπει να αποκατασταθεί.

Οι ισχυροί μισούν τους προλετάριους, οι προλετάριοι πρέπει να κάνουν το ίδιο!»
Edoardo Sanguinet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου