Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 25, 2023

Τα UFO της Αταλάντης

Τι συνέβη εκείνη την ημέρα του Σεπτεμβρίου πριν από 33 χρόνια;
 Το Μυστήριο Podcast επιστρέφει με ακόμα ένα άλυτο μυστήριο που συνέβη αυτή τη φορά στη χώρα μας και σχολιάζει τις εξηγήσεις που δόθηκαν με εύθυμη διάθεση.



Το 1990, 12 με 17 Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα, εθεάθησαν να κάνουν μια μεγάλη βόλτα πάνω από περιοχές της Ελλάδας, καταλήγοντας σε έναν λόφο έξω από την Αταλάντη. Το περιστατικό είχε πολλούς αυτόπτες μάρτυρες που θέλησαν να μάθουν τι ακριβώς συνέβη.

Οι εξηγήσεις δεν ήταν καθόλου πειστικές και έδωσαν τροφή σε σενάρια που ίσως να μπέρδεψαν περισσότερο τον κόσμο. Ήταν δορυφόρος; Ήταν αντανάκλαση από τα αυτοκίνητα; Μήπως κάποιοι έκαναν κόντρες στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας; Ή
μήπως οι εξωγήινοι χάθηκαν στο δρόμο για τις αγαπημένες τους ΗΠΑ;
Ο Πέτρος Καλογεράς σχολιάζει τον τρόπο που βγήκαν τα πορίσματα, το μπέρδεμα που προκάλεσαν και προτείνει μερικά ακόμα πορίσματα που θα μπορούσαν να… σταθούν.


Σε αυτό το επεισόδιο, αναρωτιόμαστε πόσο καλό κάνουν τα πολλά πορίσματα σε περιστατικά εμφάνισης UFO, όπως εκείνα που μαρτυρίες λένε ότι εμφανίστηκαν στην Ελλάδα το 1990 και κατέληξαν στην Αταλάντη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου