Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.


Δεκεμβρίου 16, 2023

Άλιμος: 4 συλλήψεις ανηλίκων για την επίθεση σε μαθητές – «Χτυπούσαν τα παιδιά και τα κυνηγούσαν»

Σε 4 συλλήψεις προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. για την καταδρομική επίθεση που

δέχθηκε μία παρέα ανηλίκων, χθες (15/12) το βράδυ στον Άλιμο, από ομάδα περίπου 30 ατόμων.


Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 20:00, όταν εμφανίστηκε στην πλατεία Καραϊσκάκη μία ομάδα περίπου 30 ατόμων που επιτέθηκε στην παρέα των μαθητών του Γυμνασίου. Από την επίθεση τραυματίστηκαν 3 ανήλικοι εκ των οποίων ο ένας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων για τις πρώτες βοήθειες.

 Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, που προχώρησαν στην προσαγωγή 4 ανηλίκων και στη συνέχεια στη σύλληψή τους. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ, τρεις ανήλικοι ηλικίας 16, 14 και 13 συνελήφθησαν για απείθεια και ένας 15χρονος συνελήφθη για απείθεια, πρόκληση σωματικών βλαβών και κατοχή ναρκωτικών.

Το χρονικό

Η παρέα από τον Άλιμο καθόταν στο σημείο που βρίσκεται το άγαλμα του Καραϊσκάκη, όταν ξαφνικά, εμφανίστηκε από την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου μία ομάδα περίπου 30 νεαρών. Τους πλησίασαν και τους ρώτησαν αν είναι από τον Άγιο Δημήτριο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα notia.gr.


Προτού οι μαθητές προλάβουν να τους απαντήσουν ότι δεν είναι από τον Άγιο Δημήτριο, άρχισαν την επίθεση. Κάποια από τα παιδιά προσπάθησαν να ξεφύγουν, τρέχοντας στη Λεωφόρο Ιωνίας, κινδυνεύοντας από τα αυτοκίνητα που περνούσαν. Ο ανήλικος που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, μπήκε σε σούπερ μάρκετ για να γλυτώσει από τη μανία τους, αλλά τον ακολούθησαν και συνέχισαν να τον χτυπάνε, μέσα στο κατάστημα.


Όπως είπαν οι μαθητές, οι δράστες ήταν από την Αργυρούπολη.

«Έγιναν όλα μπροστά μου» λέει στο Notia.gr, ένας κάτοικος της περιοχής. «Δεν πτοήθηκαν καν από την παρουσία μου. Ήταν πολλοί και εμφανίστηκαν ξαφνικά. Χτυπούσαν τα παιδιά και τους κυνηγούσαν στην Ιωνίας».


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου