Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Δεκεμβρίου 16, 2023

Μαθεύτηκε σήμερα η αιτία θaνάτου του Μάθιου Πέρι – Το επίσημο ανακοινωθέν



Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου του ηθοποιού Μάθιου Πέρι, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών. Το επίσημο ανακοινωθέν.

Ο θάνατος του πρωταγωνιστή των “Friends” Μάθιου Πέρι ήταν ένα ατύχημα που προκλήθηκε από από “οξείες επιδράσεις κεταμίνης“, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες.

Υπενθυμίζεται πως ο διάσημος ηθοποιός βρέθηκε αναίσθητος στην πισίνα του σπιτιού του στο Λος Άντζελες τον Οκτώβριο. Ο πνιγμός είχε αναφερθεί ως παράγοντας που συνέβαλε στο θάνατό του.



Εκπρόσωπος του ιατροδικαστή του Λος Άντζελες δήλωσε: «Το Τμήμα Ιατροδικαστών της Κομητείας του Λος Άντζελες προσδιόρισε την αιτία θανάτου του 54χρονου ηθοποιού Μάθιου Λάνγκφορντ Πέρι ως τις οξείες επιπτώσεις της κεταμίνης».

Και συμπλήρωσε: «Οι παράγοντες που συμβάλλουν στο θάνατο του κ. Πέρι περιλαμβάνουν πνιγμό, στεφανιαία νόσο και τα αποτελέσματα της βουπρενορφίνης (που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της διαταραχής χρήσης οπιοειδών). Ο τρόπος θανάτου είναι ατύχημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου