Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Δεκεμβρίου 16, 2023

ΝΑ ΚΙ Η ΚΕΡΑΜΕΩΣ! "Μπορεί ο γιατρός να παίρνει λίγα αλλά ζει μια μοναδική εμπειρία..."

 
Areti Athanasiou

Οι μάνατζερ πρέπει να καλοπληρώνονται για να αποδίδουν

περισσότερο, σύμφωνα με την Κεραμέως. Οσο για τους κακοπληρωμένους γιατρούς του ΕΣΥ θα' πρεπε να είναι και ευχαριστημένοι. Θα μπορούσαν και να πληρώνουν για την μοναδική εμπειρία που παίρνουν από το Δημόσιο, ένα στοιχείο που δεν είναι αμελητέο...

Μιλώντας στο Mega και αναφερόμενη στα χαμηλά μισθολόγια των γιατρών, αλλά και γενικότερα των υγειονομικών της δημόσιας υγείας, έκανε μια δήλωση που μόνο υποτιμητική –μεταξύ πολλών άλλων- μπορεί να χαρακτηριστεί.

Σχολιάζοντας το «τσουνάμι» αποχωρήσεων των γιατρών από τις δημόσιες δομές υγείας (με κατεύθυνση τις ιδιωτικές), η Νίκη Κεραμέως είπε το εξής αμίμητο:
«Όταν υπηρετεί κάποιος στο δημόσιο προφανώς πρέπει να ζει, πρέπει να έχει μια αξιοπρεπή διαβίωση, εννοείται αυτό, υπάρχει ένα άλλο στοιχείο το οποίο δεν είναι αμελητέο βέβαια. Είναι η μοναδική εμπειρία που παίρνει κανείς από το δημόσιο … Το δημόσιο είναι ένας χώρος από τον οποίο αποκομίζει κανείς μια τεράστια εμπειρία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου