Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Δεκεμβρίου 14, 2023

Διάλογοι «φωτιά» των μελών του κυκλώματος με τις φορολογικές απάτες – Ο επιχειρηματίας σύζυγος πρώην Σταρ Ελλάς και τα υπερπολυτελή αυτοκίνητα

Δύο επιχειρηματίες που έχουν απασχολήσει τις κοσμικές στήλες των

lifestyle περιοδικών, είναι μεταξύ των εμπλεκομένων στο κύκλωμα που διέπραττε φορολογικές απάτες ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ.


Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ως «εγκέφαλος» της εγκληματικής ομάδας φέρεται ένας επιχειρηματίας, σύζυγος πρώην μοντέλου που είχε αναδειχθεί, μάλιστα, Σταρ Ελλάς. Εμπλεκόμενος στην υπόθεση είναι και ο πρώην σύντροφος γνωστής πρώην τραγουδίστριας, που ξεκίνησε τα επαγγελματικά της βήματα ως μοντέλο.

 Σημειώνεται ότι οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη 11 ατόμων, εκ των οποίων τα τρία είναι αρχηγικά μέλη του κυκλώματος, σε επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (11/12). Τα μέλη της οργάνωσης προχωρούσαν στην σύσταση εταιρειών, προκειμένου να λαμβάνουν επιχορηγήσεις με την μορφή επιστρεπτέας προκαταβολής και προέβαιναν σε διασυνοριακή απάτη στον Φ.Π.Α. Οι δράστες φέρονται να «ξέπλεναν» το μαύρο χρήμα από τις παράνομες δραστηριότητές τους, προχωρώντας στην αγορά υπερπολυτελών οχημάτων και προϊόντων τεχνολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου