Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Δεκεμβρίου 16, 2023

😂😂😂 Κασσελάκης: «Υπόσχομαι να φορέσω πουκάμισο στο νούμερο μου αν κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις ευρωεκλογές»

Τη δέσμευσή του να φορέσει πουκάμισο στο νούμερό του σε περίπτωση που κερδίσει τις ευρωεκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ, ανακοίνωσε χθες ο Στέφανος Κασσελάκης.
Πολιτικοί αναλυτές τονίζουν ότι η κίνηση αυτή, που θυμίζει την υπόσχεση του Αλέξη Τσίπρα να φορέσει γραβάτα όταν θα έβγαινε η χώρα από τα μνημόνια, δείχνει πόσο μεγάλο είναι για τον νέο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ το διακύβευμα των ευρωεκλογών.

«Σίγουρα πρόκειται για μια κίνηση υψηλού ρίσκου να βάλει πουκάμισο στο νούμερο του ή ένα παντελόνι που δεν χρειάζεται γράσο για να φορεθεί» τονίζει ο γνωστός πολιτικός αναλυτής – ενδυματολόγος, Νίκος Φασιονίστας.
«Ωστόσο, ίσως γνωρίζει πώς δεν θα χρειαστεί να το κάνει πράξη αφού οι πιθανότητες να κερδίσει είναι αυτή τη στιγμή πιο μικρές και από τα μπλουζάκια που φοράει» τονίζει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί δημοσκοπικά να καταγράφει χαμηλά νούμερα αυτή την περίοδο, ωστόσο έχει σημαντικό προβάδισμα στο κρίσιμο δημογραφικό των κλαρινογαμπρών της χώρας, όπου τα ποσοστά του κυμαίνονται μεταξύ 99% και 100%.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου