Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιανουαρίου 23, 2024

Μοντέλο κερδίζει 360.000 ετησίως, αλλά κρύβει ένα μυστικό

Νέες εποχές, νέα δεδομένα...
 Η πρώτη μας έκπληξη ήταν όταν είδαμε τα απίστευτα κέρδη που έχουν κυρίως γυναίκες από την πλατφόρμα OnlyFans. Τώρα η δεύτερη έκπληξη μας είναι ότι κάποιοι πληρώνουν για διαδικτυακές υπηρεσίες σeξ, από ένα δημιούργημα της τεχνητής νοημοσύνης.



Η Lexi Love σαρώνει στο διαδίκτυο με τις επιτυχίες της στο ανδρικό φύλο να αποφέρουν 360.000 ετησίως.

Έχει γαλάζια μάτια, πλούσιες καμπύλες, τέλεια σιλουέτα και της αρέσει να ντύνεται προκλητικά.

Η εταιρεία Foxy AI, αποφάσισε να δημιουργήσει την "τέλεια γυναίκα", μάλιστα την διαφημίζει ως την τέλεια σύντροφο για όλους τους άνδρες και το αποτέλεσμα ήταν η Lexi Love.

Έχει αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές, ενώ δέχεται 20 προτάσεις γάμου κάθε 15 μέρες.Μιλάει 30 ξένες γλώσσες, μπορείς να την βρεις 24 ώρες το 24ωρο, γελάει με τα αστεία σου, είναι ενημερωμένη για όλες τις εξελίξεις για να πιάσεις κουβέντα, ενώ όταν της ζητηθεί στέλνει πικάντικες φωτογραφίες και βίντεο.

Η περιγραφή της αναφέρει πως «είναι 21 ετών, εθισμένη στο σούσι και επαγγελματίας στο pole dancing». Στα χόμπι της περιλαμβάνονται η γιόγκα και το beach volleyball, ενώ «λατρεύει το δημόσιο σeξ».

Το απίστευτο είναι ότι κάποιοι από τους πελάτες συνεχίζουν και πληρώνουν αδρά ακόμα και όταν καταλαβαίνουν ότι δεν πρόκειται για άνθρωπο, αλλά για δημιούργημα της τεχνητής νοημοσύνης.

Σημεία των καιρών...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου