Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιανουαρίου 22, 2024

Χρησιμοποιείτε με λάθος τρόπο τα μπουκάλια κέτσαπ – Ο εύκολος τρόπος για να απολαύσετε την αγαπημένη σας σάλτσα

Ένας άντρας αποκάλυψε, μέσα από βίντεο που δημοσίευσε στα social

media, ότι οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν με λάθος τρόπος τα μπουκάλια με σάλτσα κέτσαπ. Παράλληλα, έδειξε ένα έξυπνο κόλπο που διευκολύνει τη χρήση της κέτσαπ, καθώς η σάλτσα ρέει με ευκολία από το μπουκάλι, χωρίς να το πιέζετε με δύναμη.


Σε ένα βίντεο TikTok, ο Jordan Hawley έδειξε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πίεση του αέρα για να ωθήσετε την κέτσαπ από το μπουκάλι. Αρχικά, πιέστε το μπουκάλι από τις στενές πλευρές. Στη συνέχεια, αφήστε το μπουκάλι ελεύθερο και η κέτσαπ θα ρέει ελεύθερα.

 Ο Hawley εξηγεί ότι αυτό λειτουργεί, επειδή η πίεση που δημιουργείται όταν σφίγγετε το δοχείο, σπρώχνει την κέτσαπ προς την κορυφή του μπουκαλιού. Όταν αφήσετε το μπουκάλι, η πίεση του αέρα θα σπρώξει την κέτσαπ προς τα κάτω και έξω από το λαιμό του μπουκαλιού.

«Το πρώτο γυάλινο μπουκάλι κέτσαπ κατασκευάστηκε το 1890. Το 1983 φτιάχτηκε ένα συμπιεσμένο μπουκάλι κέτσαπ, αλλά ήταν ακόμα δύσκολο να χρησιμοποιηθεί. Έτσι το 2001 έφτιαξαν αυτό που ονομάζεται ανάποδο δοχείο ή δοχείο βαρύτητας και είναι αυτό που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα», εξήγησε ο Jordan Hawley.

Αυτό το κόλπο λειτουργεί καλύτερα στα μπουκάλια κέτσαπ με άνοιγμα προς τα κάτω. Τα μπουκάλια με άνοιγμα προς τα πάνω δεν έχουν την ίδια πίεση του αέρα στο λαιμό τους, επομένως το κόλπο δεν θα λειτουργήσει τόσο καλά.

Τα βήματα για να χρησιμοποιήσετε αυτό το έξυπνο κόλπο:

  • Σφίξτε το μπουκάλι κέτσαπ από τις στενές πλευρές.
  • Αφήστε το μπουκάλι ελεύθερο.
  • Η κέτσαπ θα ρέει ελεύθερα.


Αυτό το κόλπο είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος χρήσης της κέτσαπ, που ίσως δεν γνωρίζατε και αξίζει να δοκιμάσετε.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου