Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιανουαρίου 22, 2024

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα για τo νομοσχεδiο για τα ομόφuλα ζεuγάρια

Νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια: Αντιδραστικές συγκεντρώσεις σε Σύνταγμα και Θεσσαλονίκη

Αλήστου μνήμης εποχές θυμίζουν οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα, για το γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια με κεντρικό σύνθημα το «πατρίδα – θρησκεία – οικογένεια»

Συγκεντρώσεις κατά του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια πραγματοποίησαν ομάδες πολιτών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με έντονο το στοιχείο του συντηρητισμού και της οπισθοδρόμησης, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι η ομοφυλοφιλία δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα.

Με κεντρικό σύνθημα «Στηρίζουμε την Ελληνική Οικογένεια», κρατώντας ελληνικές σημαίες, σταυρούς και εικόνες του Χριστού διαμαρτυρήθηκαν στο Σύνταγμα κατά του νέου νομοσχεδίου, με ακροδεξιούς να κάνουν την παρουσία τους αισθητή.




«Λέμε ΌΧΙ στο νομοσχέδιο-έκτρωμα περί γάμου και τεκνοθεσίας ομοφυλοφίλων» έγραφε ένα πλακάτ στο Σύνταγμα.

«Λέμε “ναι” στα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά η ομοφυλοφιλία δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα»




Το κάλεσμα διαμαρτυρίας για τα ομόφυλα ζευγάρια στο Σύνταγμα, ήταν για τις 18.00 το απόγευμα.

Οι συγκεντρωμένοι κρατούν πλακάτ με συνθήματα όπως: «Πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια» αλλά και σταυρούς και χριστιανικές εικόνες.

Δείτε φωτογραφίες:

Αντίστοιχη διαμαρτυρία έγινε και στη Θεσσαλονίκη, μπροστά από τον Λευκό Πύργο, από την κίνηση «Ενωμένοι Μακεδόνες», ενάντια στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου