Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Φεβρουαρίου 04, 2024

Οι Σιωνιστές «αυτοπυροβολήθηκαν»!…




…του Παναγιώτη Τραϊανού*
Η διεθνής κατακραυγή θα ξεσκεπάσει επιτέλους τους απατεώνες τού «Ολοκαυτώματος»!…

«Τζάμπα» βρίζει ο Μπουρλάς τους φοιτητές τού Χάρβαρντ και του ΜΙΤ!


.

Όταν έχεις ως «κεφάλαιό» σου μία και μοναδική κατσίκα, οι επιλογές σου για να την εκμεταλλευτείς οικονομικά είναι πολύ συγκεκριμένες. Είτε θα την εκμεταλλεύεσαι για το γάλα της και με τρόπο ήπιο —με ένα μικρό καθημερινό περιθώριο κέρδους σε αρκετά μεγάλο βάθος χρόνου— είτε θα την εκμεταλλευτείς για το κρέας της στο μέγιστο βαθμό —και άπαξ—. Πρέπει να επιλέξεις δηλαδή εάν θα την εκμεταλλεύεσαι είτε ως κτηνοτρόφος γαλακτοπαραγωγός είτε ως ιδιοκτήτης χασάπης. Δεν μπορείς με μία κατσίκα να κάνεις ταυτόχρονα καί τα δύο. Δεν μπορεί αυτήν την κατσίκα από τη μία πλευρά να την αρμέγεις και από την άλλη να την τεμαχίζεις για να πουλήσεις το κρέας της. Αυτή είναι μια πολύ απλή και λογική σκέψη την οποία την αντιλαμβάνονται ΟΛΟΙ και μάλιστα πολύ εύκολα.

Τι σχέση όμως μπορεί να έχει αυτό το «βουκολικού» τύπου παράδειγμα οικονομικής λειτουργίας με τους Σιωνιστές; …Έχει —και μάλιστα μεγάλη— για τα «πετυχημένα» παιδιά τού γιδοβοσκού Αβραάμ. Γιατί; …Γιατί με έναν ανάλογο τρόπο βιοπορίζονται …και σε αυτήν τη λειτουργία τους αναζητούμε τα όποια λάθη μπορούν να κάνουν! …Τα λάθη τους, που θα κάνουν προβληματική αυτήν τη λειτουργία. Είχαν κι αυτοί στα χέρια τους μία και μοναδική «κατσίκα» και έπρεπε ν’ αποφασίσουν για το πώς θα την εκμεταλλεύονται για το μέγιστο δυνατό κέρδος. «Κατσίκα» αυτών των Εβραίων είναι η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία —είτε στην ελληνική είτε στη χριστιανική της μορφή—. Μέχρι πριν λίγους μήνες επιλογή τους —και μάλιστα πετυχημένη— ήταν ν’ «αρμέγουν» τον Χριστιανισμό …Να τον εκμεταλ­λεύονται με τρόπο ήπιο και σε μεγάλο βάθος χρόνου. Τα κέρδη τους ήταν τεράστια, γιατί απλά τεράστιος είναι ο Χριστιανισμός και οι ίδιοι ολιγάριθμοι —και άρα αντίστοιχα λίγα είναι και τα μερίδια αυτής της τεράστιας «λείας»—. Δεν είχαν επιχειρήσει ποτέ μέχρι τώρα να τον «τεμαχίσουν» ή να τον κατακτήσουν, αλλά έβαλαν τα «χέρια» τους και τον «άρμεγαν» στο σύνολό του!



Μετά το μέγα «κόλπο» τού «Ολοκαυτώματος», αυτό το «άρμεγμα» άγγιξε τα … … …

.

… …η συνέχεια στον παρακάτω σύνδεσμο

Οι Σιωνιστές «αυτοπυροβολήθηκαν»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου