Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαρτίου 26, 2024

ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ! ΕΝΤΑΣΗ (και αποδοκιμασίες) στην παρέλαση με συγγενείς θυμάτων των Τεμπών...

 


Οπως είχαν ζητήσει με επιστολή τους οικογένειες των θυμάτων των Τεμπών, δεν εμφανίστηκε στην παρέλαση η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Παπακώστα, στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στα Τρίκαλα, ένα χρόνο μετά το φονικό σιδηροδρομικό δυστύχημα.

Επικράτησε ωστόσο ένταση στην παρέλαση, με την οικογένεια Πλακιά η οποία έχασε τα τρία κορίτσια της στα Τέμπη, να καταγγέλλει έλλειψη σεβασμού από τους ενστόλους στο δράμα τους και να ξεσπά σε αποδοκιμασίες. Οι Δημήτρης Πλακιάς, Νίκος και Σοφία Πλακιά παρακολούθησαν την παρέλαση απέναντι από την εξέδρα των επισήμων, ενώ πριν την έναρξη άφησαν στην εξέδρα ένα μπουκέτο λουλούδια.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο ενημέρωσης trikalavoice.gr, η οικογένεια Πλακιά χειροκρότησε και ευχαρίστησε τους μαθητές που παρευλάνοντας δεν έστρεψαν το βλέμμα τους στους επισήμους, ενώ προχώρησε σε αποδοκιμασίες των Αξιωματικών της ΣΜΥ και της Πυροσβεστικής γιατί αυτοί απέδωσαν τις προβλεπόμενες τιμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου