Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαρτίου 31, 2024

Φαίη Σκορδά-Αραούχο: Αuτή είναι η αλήθεια για την σχέση τους

Η Φαίη Σκορδά βρέθηκε στην Ιταλία για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και άμεσα

πυροδοτήθηκαν οι φήμες για τη συνάντησή της με τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο.

Η αλήθεια είναι ότι η παρουσιάστρια ταξίδεψε στη Ρώμη, όπου πραγματοποίησε και μια φωτογράφιση για εταιρεία ρούχων, που ανήκει στον ποδοσφαιριστή. Σε μία από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η παρουσιάστρια πόζαρε στην Piazza Di Spagna, με τον Αραούχο να αναδημοσιεύει τη φωτογραφία της δικό του λογαριασμό.

H Φαίη Σκορδά μετά από καταιγισμό μηνυμάτων και τηλεφώνων που δέχτηκε, θέλησε να απαντήσει μέσα από ένα βίντεο ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση


Εκτός από το στιγμιότυπο στην Piazza Di Spagna, η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της κι άλλες στιγμές από το ταξίδι της στην Ιταλία.

«Εύχομαι να είστε όλοι πάρα πολύ όμορφα. Επειδή μου έχουν τηλεφωνήσει όλοι οι δημοσιογράφοι από Αθήνα, με πολλή πολλή αγάπη, επειδή είμαι ερωτευμένη στη Ρώμη με έναν ποδοσφαιριστή, να σας πω ότι το ρούχο που φορούσα χθες, της φίλης μου, της Στεφανίας Βαιδάνη, που κάθε φορά που πάω ταξίδια μου δίνει ρούχα και φοράω, είναι από τη συλλογή του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Αλλά χαίρομαι πολύ που θέλετε να είμαι ερωτευμένη και ευτυχισμένη. Καλή μας όρεξη…», είπε η Φαίη Σκορδά στο βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram.





Δείτε τις φωτογραφίες:

1 52 33 3

   

Δείτε το βίντεο:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου