Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 23, 2024

Ίλιον: Βίντεο ντοκουμέντο από την παράσυρση και εγκατάλειψη 23χρονης – «Πραγματικά, ζω από θαύμα»

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε περιέγραψε η 23χρονη που χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα, και ο οδηγός

την εγκατέλειψε στη μέση του δρόμου, στο Ίλιον.


Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (21/04), λίγη ώρα μετά της 23:00.  Η 23χρονη επιχειρεί να διασχίσει από διάβαση την λεωφόρο Θηβών. Στα μέσα της διαδρομής το φανάρι ανάβει πράσινο για τα αυτοκίνητα και τότε, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο του Mega, ένα μαύρο τζιπ πέφτει με φόρα πάνω στην 23χρονη, την ρίχνει στο έδαφος και να συνεχίζει την πορεία του σαν να μην συνέβη τίποτα.

Η 23χρονη βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση σοκ. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες ενώ αυτό που ζητά είναι η παραδειγματική τιμωρία του 49χρονου οδηγού που την εγκατέλειψε στη μέση του δρόμου. «Έχασα τις αισθήσεις μου, είχα λιποθυμήσει και μετά που ξύπνησα είδα όλο τον κόσμο πάνω μου. Καλέσαμε ασθενοφόρο και Τροχαία, όπου ήρθε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Προσπαθώ να το ξεπεράσω, ο οδηγός με εγκατέλειψε τελείως. Πραγματικά αυτή τη στιγμή ζω από θαύμα», περιέγραψε η ίδια.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου