Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 23, 2024

«ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ άρχισαν να μοιράζουν σφαλιάρες στις εκκλησίες!»

 

«Χτύπησε» πάλι ο βουλευτής Νίκος Παπαδόπουλος της «Νίκης». Ειδικότερα, ο ίδιος κατά την τοποθέτησή του στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων έσπευσε να υποστηρίξει πως «οι πιστοί χριστιανοί έχουν αρχίσει να μοιράζουν σφαλιάρες στις εκκλησίες».

«To είδαμε στο τελευταίο νομοσχέδιο που επιβλήθηκε η άποψη του 10% του πληθυσμού στο θέλημα της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού. Δώσαμε παιδιά και δικαιώματα τεκνοθεσίας στις ΛΟΑΤΚΙ οικογένειες, τις προάγετε αυτές, δεν ξέρω πως θα λύσετε το δημογραφικό με αυτό, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι διχάζετε για ακόμα μια φορά τον ελληνικό λαό. Να γίνονται επεισόδια μεταξύ των νεαρών γιατί έχει θιγεί το κοινό αίσθημα έπρεπε να τα σκεφτείτε αυτά», ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος.

Ακόμη ισχυρίστηκε πως «όταν παραβιάζεται και φιμώνεται η συντηρητική πλειοψηφία θα έχουμε τέτοια πράγματα. Ακόμα και μέσα στην εκκλησία πιστοί αρχίζουν να μοιράζουν σφαλιάρες. Συγκεντρωθείτε θα δούμε και χειρότερα με αυτά που κάνετε».

Σε ερώτηση για το αν ο ίδιος καταδικάζει τη βία απάντησε: «Βεβαίως την καταδικάζουμε την βία αλλά ποιος την προκαλεί τη βία; Δεν είναι αρρωστημένο να λέτε εδώ ότι υπάρχουν 5-10 φύλα και να μπορεί με μια δήλωση να αλλάζει ο καθένας το φύλο του και μετά να τα ξαναγυρίζει; Αυτά είναι τρελά πράγματα ποια επιστήμη σας τα δίδαξε αυτά; Αυτά πρέπει να είσαι νοσηρός εγκέφαλος να τα σκεφτείς».

Σημειώνεται πάντως πως ο πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός, παρέπεμψε το στέλεχός του που χαστούκισε την κα Δεληκάρη στην Καβάλα αναστέλλοντας παράλληλα την κομματική του ιδιότητα. Ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει ρίξει κατά καιρούς διάφορες ρουκέτες. Εκτός από τους δαίμονες και τους καλικάντζαρους που βγαίνουν τα Χριστούγεννα, είχε πει ακόμη, πως ο θάνατος του 29χρονου αθλητή Σιν Μπάρμερς συνδέεται με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, ενώ είχε ισχυριστεί το νομοσχέδιο για την ισότητα στο γάμο γυρίζει τη χώρα στα χρόνια του Καλιγούλα και του Νέρωνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου