Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 23, 2024

ΔΗΜ. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ! ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ του ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίζεται την Μελέτη έναντι των επιθέσεων..

 

Θέση απέναντι στις επιθέσεις που δέχεται η Ελεωνόρα Μελέτη, υποψήφια στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, παίρνει ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, ψυχίατρος Δημήτρης Παπαδημητριάδης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ασκεί κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την επιλογή της Ελεωνόρας Μελέτη και μάλιστα ο Στέφανος Κασσελάκης την αποκάλεσε την Παρασκευή, «υμνήτρια του Κασιδιάρη», λόγω τηλεοπτικής συνέντευξης του καταδικασμένου Χρυσαυγίτη, σε εκπομπή της στο παρελθόν. Επιχείρησε δε να ασκήσει πίεση στον πρωθυπουργό λέγοντας «δεν είμαι Μητσοτάκης να κρατάω στο ψηφοδέλτιο μια υμνήτρια του Κασιδιάρη».

Τις τελευταίες μέρες τηλεπαρουσιάστρια δέχεται επιθέσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή την επιλογή της να είναι υποψήφια με τη ΝΔ, που έκανε πολλούς να θυμηθούν την προαναφερθείσα τηλεοπτική συνέντευξη.
Σε αυτό το πλαίσιο ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημητριάδης, με βίντεο που ανέβασε στο facebook, την υπερασπίζεται έναντι αυτών των επιθέσεων τονίζοντας πως καμία πολιτική τοποθέτηση δεν δικαιολογεί αθλιότητες περί «ψόφων» σε εκείνη και το παιδί της.
Αναλυτικά, τα όσα αναφέρει στο βίντεο που ανέβασε:
«Όσοι αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με την πολιτική, ειδικά εμείς που δεν έχουμε προηγούμενη σχέση, εκτιμώ σε όλους τους πολιτικούς χώρους του δημοκρατικού τόξου, το κάνουμε με σκοπό να αναδείξουμε προβλήματα και να προτείνουμε λύσεις σε αυτά. Καθένας μας από την ιδεολογική οπτική γωνία του.
Οι πολιτικές τοποθετήσεις όλων μας κρίνονται και από τους πολιτικούς αντιπάλους και από εσάς, τον κόσμο.
Καμία όμως πολιτική τοποθέτηση δεν δικαιολογεί να λες σε έναν άνθρωπο “ψόφο” ή “καρκίνο” σε αυτόν και το παιδί του, και άλλες τέτοιες αθλιότητες. Και όμως αυτό έχει πέσει στην αντίληψή μου ότι συμβαίνει στην περίπτωση της κυρίας Μελέτη.
Εγώ που διεκδικώ την ψήφο σας για εμένα και τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, υπερασπίζομαι με όλη μου τη δύναμη, κάθε μία και κάθε έναν που δέχεται τέτοιου τύπου άθλιες επιθέσεις σε όποιο κόμμα του δημοκρατικού τόξου και αν ανήκει. Έντιμα και ξεκάθαρα στο φως».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου