Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 23, 2024

Κέιτ Μίντλετον: Δημοσίευσε φωτογραφία του πρίγκιπα Λούις – «Ευχαριστούμε για τις ευχές»

Ο πρίγκιπας Λούις ακτινοβολεί στη νέα φωτογραφία που κυκλοφόρησε για να τιμήσει τα έκτα γενέθλιά του.


Το μικρότερο παιδί του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας γιορτάζει σήμερα τα έξι του χρόνια, αφού επέστρεψε στο σχολείο μετά τις διακοπές του Πάσχα. Συνήθως, το Παλάτι του Κένσινγκτον θα κυκλοφορήσει πορτρέτα των παιδιών της Ουαλίας νωρίς το πρωί για να τιμήσουν τα γενέθλιά τους, ωστόσο οι θαυμαστές έμειναν απογοητευμένοι σήμερα το πρωί, όταν οι λογαριασμοί των κοινωνικών δικτύων για την Κέιτ και τον Ουίλιαμ δεν περιείχαν καμία φωτογραφία του εξάχρονου.

 Ωστόσο, το στιγμιότυπο του νεαρού πρίγκιπα κυκλοφόρησε τώρα (λίγο μετά τις 14:00 ώρα Ελλάδος), με τον λογαριασμό να του εύχεται χρόνια πολλά.  Τη φωτογραφία τράβηξε η μητέρα του, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, η οποία συχνά φωτογραφίζει πορτρέτα γενεθλίων των παιδιών της. Η λεζάντα γράφει: «Χρόνια πολλά, πρίγκιπα Λούις! Σας ευχαριστώ για όλες τις ευγενικές ευχές σήμερα».


Ο πρίγκιπας Λούις γεννήθηκε στις 23 Απριλίου 2018 στην πτέρυγα Λίντο του Νοσοκομείου St Mary’s, όπως και οι Σάρλοτ και Τζορτζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου