Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 16, 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ



Οπως αντιλαμβάνεστε φίλοι μου, ο συνεχής αγώνας των κατοίκων του Αγίου Βασιλείου και επιμονή μας να εμποδίσουμε αυτό το "εγκλημα" εναντίον του φυσικού μας περιβάλλοντος εστέφθει με την πρώτη επιτυχία. Σταμάτησαν επιτέλους οι εργασίες!
Θα πρέπει όλοι μας να συνεχίσουμε με σύμπνοια και επιμονή τον αγώνα, ώστε να μην επιτρέψουμε στους μεγαλοκαρχαρίες, που ασύδοτα και με την βοήθεια κρατικής συμπαράστασης, τον "βιασμό" και την τελική καταστροφή της τόσο όμορφης Ελληνικής φύσης! Σαν πολίτες έχουμε το δικαίωμα να τους σταματήσουμε. Το οφείλουμε στον εαυτόν μας, αλλα επίσης και στις επόμενες γενιές. Μας ανήκουν τα βουνά μας!
Όλοι μαζί λοιπόν ας συνεχίσουμε την δίκαιη μάχη μας!



---------- Forwarded message ---------
From: Exoraistikos Agiou Vassiliou <agiosvas@gmail.com>
Date: Tue, Apr 16, 2024 at 11:39 AM
Subject: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ
To:





Αγαπητοί φίλοι,

Έχουμε την χαρά να σας ανακοινώσουμε ότι μετά από δικαστική προσφυγή στα αρμόδια δικαστήρια, με την οποία προσβάλαμε την άδεια οικοδομήσεως των βάσεων των ανεμογεννητριών στο Μαύρο Σπιθάρι του Αγίου Βασιλείου για εμφανείς παρανομίες, πετύχαμε την διακοπή των εργασιών.

Από σήμερα, κάθε εργασία στις πλατφόρμες των ανεμογεννητριών απαγορεύεται. Οποιοσδήποτε πολίτης διαπιστώσει ότι διενεργείται τέτοια εργασία, έχει δικαίωμα και οφείλει, να ενημερώσει άμεσα την αστυνομία και να απαιτήσει από αυτήν να ενεργήσει τα νόμιμα.

Η ανωτέρω εξέλιξη σηματοδοτεί την πρώτη μεγάλη νίκη στον αγώνα μας σε δικαστικό επίπεδο. Ωστόσο θα πρέπει όλοι να έχουμε υπόψιν μας, ότι ο αγώνας αυτός συνεχίζεται και θα είναι μακρύς και δύσκολος καθώς αντιπαλεύουμε ισχυρά οικονομικά συμφέρονται με ποικίλες διασυνδέσεις και ερείσματα.

Απαιτείται, επαγρύπνηση, επιμονή και συμμετοχή όλων στον αγώνα μας. Εάν υπάρξουν, τότε να είμαστε βέβαιοι για την τελική νίκη, που δεν είναι τίποτε άλλο από την διάσωση του όμορφου φυσικού μας τοπίου και την διατήρηση ενός βιώσιμου και υγιούς περιβάλλοντος, για εμάς και τα παιδιά μας.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου