Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 16, 2024

Τον σκóτwσε με τα μωρομάντηλα και τον έβγαζε φώτο: Νεκpός 3χpоνος από τα χέρια της μnτριάς του, σε σоκ οι γоνείς


Η διαβολική μητριά στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ καταδικάστηκε σε 40 χρόνια κάθειρξης για το φονικό του 3χρονου θετού της γιου μέσω του σπρώξιμου μωρομαντίλων στο λαιμό του.

Κατά την ανακοίνωση της καταδίκης της, οι συγκλονιστικές καταθέσεις του πατέρα και της βιολογικής μητέρας του θύματος προέβαλαν την ανακρίβεια της 33χρονης μητριάς, η οποία ζήτησε αδιαφόρητα να αποχωρήσει από το δικαστικό δωμάτιο. Παρ’ όλα αυτά, ο δικαστής Τράβις Λίβενγκουντ αρνήθηκε την αίτησή της, τονίζοντας την έλλειψη μεταμέλειας για το εγκληματικό της πράξη.







Το περιστατικό συνέβη στις 28 Μαΐου 2022, όταν η Κούλεϊ φρόντιζε τον μικρό Τράβις στο σπίτι, ενώ ο πατέρας του βρισκόταν στη δουλειά. Η καταδίκη της έγινε μετά από τη φρικτή επίδειξη αδιαφορίας απέναντι στο θύμα, όπου η Κούλεϊ εισήγαγε μωρομάντιλα στο στόμα του παιδιού, το οποίο προσπαθούσε απεγνωσμένα να την απωθήσει με δάγκωμα.





Στη συνέχεια, ο μικρός φωτογραφήθηκε αναίσθητος, και πολλές ώρες αργότερα η Κούλεϊ κάλεσε ασθενοφόρο, ισχυριζόμενη ότι ο μικρός πνίγηκε από αντικείμενο που εισήγαγε στο στόμα του. Οι γιατροί του νοσοκομείου, για να αφαιρέσουν τα μωρομάντιλα, χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν ιατρικές λαβίδες 25 εκατοστών.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου