Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 08, 2024

Ακρόπολη: Αντιδράσεις για τους τουρίστες που ντύθηκαν αρχαίοι Έλληνες – Κασσελάκης: «Δεν μας αξίζει τέτοια κατάρρευση»

Αντιδράσεις προκάλεσε η εικόνα τουριστών- δήθεν μοντέλων, που πόζαραν ντυμένοι ως αρχαίοι Έλληνε

ς στην Ακρόπολη, αργά το απόγευμα του Σαββάτου, ντυμένοι με χλαμύδες και κρατώντας περικεφαλαίες και ασπίδες, ενώ είχαν βάψει λευκά τα πρόσωπά τους. Ήδη, έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ), προκειμένου να διαπιστωθούν τα πραγματικά περιστατικά και να αποδοθούν ευθύνες.


Ειδικότερα, η ομάδα των τουριστών πόζαρε με φόντο τον Παρθενώνα, ενώ έκατσαν και στα Προπύλαια, υποδεχόμενοι δήθεν τους τουρίστες.

Οι εικόνες προκάλεσαν αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου κυκλοφόρησαν φωτογραφίες με τους τουρίστες να έχουν ντυθεί Ηρακλής ή Αμαζόνα, άλλοι ως αρχαιοελληνικά αγάλματα και άλλοι ως θεότητες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου