Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 23, 2024

Έγινε έξαλλη επειδή ο σύζυγός της την αποκάλεσε παραδοσιακή νοικοκυρά πίσω από την πλάτη της – «Ένιωσα απέχθεια, πρέπει να τον χωρίσω»

Μία δυσαρεστημένη γυναίκα μίλησε για τις ύπουλες ενέργειες του άντρα της στα social media που την

οδήγησαν στην απόφαση να διαλύσει τον δεκαετή γάμο της.


Μία μητέρα και νοικοκυρά, παραδέχτηκε ότι αποφάσισε να πάρει διαζύγιο ύστερα από κάποιες κουβέντες του συζύγου της που την εξαγρίωσαν. Η 39χρονη γυναίκα, αποκάλυψε ότι εγκατέλειψε την καριέρα της προκειμένου να φροντίζει την τριών ετών κόρη τους, η οποία έχει αυτισμό και μεγάλη ανάγκη από στήριξη.  Όπως είπε, το να είναι αποκλειστικά μαμά δεν ήταν ποτέ  στα σχέδιά της, αφού δεν ήθελε να μην βγάζει τα δικά της λεφτά.

Με τον σύζυγό της να είναι ο μοναδικός που φέρνει χρήματα στο σπίτι, αρκετά ώστε να μην υπάρχει η ανάγκη να δουλεύει η ίδια, είπε ότι ο «νέος της ρόλος» ήταν αρκετά εύκολος: «Μου αρέσει που αποφασίζω για το φαγητό, που μαγειρεύω και ψήνω», εξήγησε, ενώ είχε φτιάξει και τον δικό της μικρό κήπο και καθάριζε και το σπίτι».

 

“Είχε αφήσει τον υπολογιστή του ανοιχτό”

Είπε επίσης ότι δεν πίστευε ποτέ ότι η ίδια και ο άνδρας της θα αναλάμβαναν τους «παραδοσιακούς» ρόλους ενός ζευγαριού, όμως αυτό που την περίμενε, την άφησε άναυδη: «Έβαζα σκούπα στο γραφείο του και, στον υπολογιστή του είχε μείνει στη σελίδα του στο Twitter», λέει η γυναίκα «προτού να δω ένα post που έγραφε τη λέξη «tradwife». Μετά, συνειδητοποίησα ότι η ανάρτηση έχει μία δική μου φωτογραφία να βγάζω κάτι απ’ τον φούρνο». Ο λογαριασμός ήταν του άνδρα της και καυχιόταν ότι έχει παραδοσιακή νοικοκυρά.

Το Tradwife είναι η συντομογραφία που συναντάμε στο διαδίκτυο για την «παραδοσιακή σύζυγο (traditional wife)». Η γυναίκα της ιστορίας εξαγριώθηκε όταν είδε στον λογαριασμό του περισσότερες φωτογραφίες της, μερικές από αυτές στον κήπο, και μία που διάβαζε στην κόρη της μία ιστορία: «Ένιωθα τόσο θυμό και μεγάλη απέχθεια». Μίλησε στον άνδρα της για το πώς ένιωθε ακριβώς:  «Ούτε που θυμάμαι τι του είπα, όμως θυμάμαι να μού ζητάει να ηρεμήσω και να λέει ότι ήταν μία ανούσια ανάρτηση».


“Είμαι υπερβολική που του είπα να χωρίσουμε;”

Αφού του ζήτησε διαζύγιο, και του είπε ότι είναι αποκρουστικός, του ανακοίνωσε ότι θα τον αφήσει. «Μαλώσαμε, εκείνος έσβησε τον λογαριασμό. Έχει περάσει μία εβδομάδα και ο θυμός μου δεν έχει καταλαγιάσει. Δεν είναι ο άνδρας που ήξερα», ξέσπασε η γυναίκα, προτού να ζητήσει από τους αναγνώστες του Reddit να της πουν αν είναι υπερβολική που θέλει να τον χωρίσει.

Οι αναγνώστες του Reddit εξοργίστηκαν εκ μέρους της, με έναν από αυτούς να λέει: «Ελπίζω όταν τον παρατήσει να τον ξεμπροστιάσει στο Twitter. Έτσι θα του δώσει ένα μάθημα». Κάποιος άλλος παρατήρησε ότι «Δεν είναι δυνατόν νa ανεβάζεις οικογενειακές, προσωπικές φωτογραφίες της γυναίκας σου στο διαδίκτυο, χωρίς να ζητάς την άδειά της και να δημιουργείς ένα αφήγημα στο οποίο δεν έχουν αντίλογο. Είναι αηδιαστικό να παίρνει κρυφά φωτογραφίες μέσα στο ίδιο του το σπίτι!».

Ένας ακόμη, σχολίασε: « Είναι άλλο να καμαρώνεις στους φίλους σου για τη νοικοκυρά γυναίκα που έχεις και άλλο να τη χρησιμοποιείς λες και είναι αντικείμενο και να αναρτάς φωτογραφίες χωρίς τη συγκατάθεσή της. Αυτός τη βλέπει σαν τρόπαιο. Έχει ανάγκη τουλάχιστον από θεραπεία ζεύγους, άμεσα». 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου