Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαΐου 22, 2024

Εξαφανίστηκε το 1968 όταν ήταν 25 ετών και τώρα η οικογένεια της έμαθε τι της συνέβη

Η Μερί Τζένκινς ήταν 25 ετών το 1968, όταν και ξαφνικά εξαφανίστηκε

από το σπίτι της στο Γουίντσεστερ στις ΗΠΑ, χωρίς να αφήσει ούτε ένα σημείωμα πίσω της. Ήταν παντρεμένη και είχε έναν γιο 2 ετών, ενώ είχε χάσει από πνευμονία την έξι μηνών κόρη της.

Εκείνη την ημέρα, η αδερφή της κρατούσε τον γιο της και ο άντρας της ήταν στη δουλειά. Η οικογένεια της μετά από αυτό την έψαχνε ανελλιπώς, αλλά δεν είχε καμιά επικοινωνία μαζί της. Το μόνο που γνώριζαν είναι ότι είχε φύγει με τον πρώην σύζυγο της άλλης αδερφής της.

Στο τέλος του 2023, κάτι οικοδόμοι βρήκαν στην παραλία του Αγίου Αυγουστίνου, ανακάλυψαν ένα πτώμα μια γυναίκας θαμμένο. Ο ανακριτής επικοινώνησε με τα μέλη της οικογένειας και τους ζήτησε να δώσουν δείγμα DNA, ώστε να δουν αν ήταν εκείνη. Τον Ιανουάριο, επιβεβαιώθηκε ότι ήταν το πτώμα της Μερί Τζένκινς, που εν τέλι βρέθηκε νεκρή 56 χρόνια μετά την εξαφάνισή της.

΄Ένας ιατροδικαστής έβγαλε το πόρισμα ότι επρόκειτο για ανθρωποκτονία η οποία έλαβε χώρα γύρω στο 1985, αν και δεν ήταν ακριβώς δυνατό να προσδιοριστεί η ακριβής αιτία του θανάτου με σαφήνεια, καθώς η σορός είχε αποσυντεθεί.

Η οικογένεια της σε όλες τις οικογενειακές συγκεντρώσεις συζητούσε το ενδεχόμενο να ήταν ακόμα ζωντανή. Το 1981, ο άντρας που πιθανόν να έφυγε μαζί από το Γουίντσεστερ, είχε συλληφθεί για την δολοφονία του συγκάτοικού του στην Τζόρτζια και μετά από δίκη είχε καταδικαστεί σε θάνατο. Οι αρχές διερωτήθηκαν αν θα μπορούσε να είναι εκείνος ο δράστης.

Τον περασμένο μήνα, η Τζένκινς θα έκλεινε τα 81 της χρόνια. «Νόμιζα ότι ήταν ακόμα ζωντανή», είπε η μικρότερη αδερφή της Πατ, η οποία και έδωσε το δείγμα DNA για να ταυτοποιηθεί η σορός της. «Ήταν μια έκπληξη», είπε όταν έμαθε τη μοίρα της αδερφής της. «Αυτός είναι ένας απαίσιος τρόπος να πεθάνεις». Η Πατ ήταν έφηβη το 1968 και έκανε babysitting, στον μικρό Νόρμαν, όπως και την ημέρα που εξαφανίστηκε η Μερί. Ο Νόρμαν σήμερα είναι 58 ετών.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου