Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαΐου 10, 2024

Σοκαριστικές αποκαλύψεις: Έτσι βασάνισε ο πατέρας τον 6χρονο γιο του σε διάδρομο για να χάσει κιλά

Ο ιατροδικαστής κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο 6χρονος έφερε σημάδια «αγχώδους μυοκαρδιοπάθειας».



Ένας αρρωστημένος πατέρας από το Νιου Τζέρσεϊ αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέχει σε διάδρομο επειδή είναι «πολύ χοντρός». Λίγες ημέρες μετά το αγόρι πέθανε έπειτα από «χρόνια» κακοποίηση. Το αγόρι φέρεται να υπέστη θανατηφόρο καρδιακό στρες πριν από τον τελευταίο ξυλοδαρμό που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του, σύμφωνα με δικαστήριο.

Οι ανατριχιαστικές περιγραφές του ιατροδικαστή

Την πέμπτη μέρα της δίκης για τη δολοφονία, o Christopher Gregor πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της κατάθεσης κοιτάζοντας επίμονα τον ιατροδικαστή Dr. Thomas Andrew και δείχνοντας συγκινημένος κάποιες στιγμές καθώς περιέγραφε τα θανατηφόρα τραύματα που προκλήθηκαν στον γιο Corey Micciolo, 6 ετών.

Ο Dr. Andrew κατέθεσε ότι ο Corey, ο οποίος πέθανε τον Απρίλιο του 2021, έχασε τη ζωή του λόγω τραυματισμών στο στήθος και την κοιλιά, καθώς και από εκδορές και μώλωπες στο συκώτι του και ρήξη στην καρδιά του.

Ο ιατροδικαστής κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Corey έφερε σημάδια «αγχώδους μυοκαρδιοπάθειας», μιας καρδιακής πάθησης που προκαλείται από συνεχή πίεση, η οποία, όπως κατέθεσε, «υποδηλώνει ότι υπήρχε συνεχές σωματικό στρες, πιθανότατα λόγω κακοποίησης ή παραμέλησης».

Νωρίτερα στη δίκη, στο δικαστήριο προβλήθηκαν σοκαριστικά πλάνα του Gregor να αναγκάζει τον γιο του να τρέχει σε διάδρομο γυμναστικής και να τον σηκώνει από το πάτωμα αρκετές φορές όταν έπεφτε.
Η κατάθεση της μητέρας του 6χρονου

Η μητέρα του Corey, Breanna Micciolo – η οποία επίσης κατέθεσε εναντίον του Gregor την περασμένη εβδομάδα – ισχυρίστηκε ότι ο Corey επέστρεφε συχνά από το σπίτι του πατέρα του με κοψίματα και μελανιές.

Οι εισαγγελείς ισχυρίστηκαν ότι ο Gregor ακολουθούσε ένα μοτίβο κακοποίησης για μήνες πριν πεθάνει ο Corey, με τον ιατροδικαστή να καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η αιτία του θανάτου του ήταν αμβλείες κακώσεις που του προκλήθηκαν «από άλλο άτομο».

Ο Dr. Andrew, ο οποίος δεν πραγματοποίησε τη νεκροψία αλλά κλήθηκε να καταθέσει την άποψή του λίγο μετά τον θάνατο του παιδιού το 2021, παρουσίασε φρικιαστικές νέες λεπτομέρειες για τον τρόπο που πέθανε ο εξάχρονος.
Ο διάδρομος ώς εργαλείο τιμωρίας

Για περισσότερο από ένα χρόνο μετά από εκείνη την πρώτη συνάντηση, ισχυρίζεται ότι ο Gregor κακοποιούσε τακτικά τον Corey και φέρεται να υποπτευόταν ότι ο πατέρας χρησιμοποιούσε τον διάδρομο ως εργαλείο τιμωρίας.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, στο προφίλ του στο LinkedIn αναφερόταν ότι εργαζόταν ως μεσίτης και δάσκαλος μαθηματικών, με την προηγούμενη εργασιακή του εμπειρία να περιλαμβάνει επίσης εθελοντισμό στην ψυχική υγεία για έξι μήνες το 2015.

Πριν από τη σύλληψή του, ο Gregor ζούσε σε μια τεράστια έκταση στο Νιου Τζέρσεϊ, αξίας άνω του 1 εκατομμυρίου δολαρίων. Η Micciolo δημιούργησε μια ομάδα στο Facebook μετά τον θάνατο του Corey τον Απρίλιο του 2021 με την ονομασία «Justice for Corey», όπου μοιράστηκε τρομακτικές φωτογραφίες των τραυματισμών του Corey ενώ ισχυρίστηκε ότι οι υπηρεσίες προστασίας παιδιών αγνόησαν τις αναφορές της για τους τραυματισμούς του παιδιού της.

Ειδήσεις Σή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου