Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαΐου 30, 2024

Θεσσαλονίκη: Καρέ καρέ η παράσυρση της μητέρας και του βρέφους της – Τι λένε ο οδηγός και ο πατέρας του μωρού

Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο με την μητέρα και το βρέφος, που συνέβη σήμερα το μεσημέρι στη

Θεσσαλονίκη, βλέπει το φως της δημοσιότητας.


Είναι η στιγμή που η μητέρα, κρατώντας το καροτσάκι με το 14 μηνών αγοράκι της, βρίσκεται σε διάβαση πεζών και προσπαθεί να διασχίσει την λεωφόρο Παπανικολάου, στα Πεύκα.

Ένα κόκκινο αυτοκίνητο δεν κόβει ταχύτητα και χτυπάει με τον καθρέφτη την μητέρα και το καροτσάκι. Το καρότσι πέφτει στο πλάι και ευτυχώς, το παιδί ήταν δεμένο κι έτσι δεν κατέληξε στο οδόστρωμα.

 Στην απέναντι πλευρά του δρόμου βρισκόταν ο πατέρας του βρέφους, ο οποίος είδε καρέ καρέ το ατύχημα.


Μιλώντας στην εκπομπή LiveNews, ο πατέρας του παιδιού είπε: «Ήμουν παρών. Ήμουν από την απέναντι μεριά στο αυτοκίνητο. Περίμενα την γυναίκα μου να περάσει γιατί εδώ είναι επικίνδυνα, καθημερινά φαινόμενα αυτά. Δεν σταματάνε στις διαβάσεις. Περίμενα για να περάσει. Σταμάτησε η μία η πλευρά. Η γυναίκα βγήκε μπροστά, το καρότσι το είχε από την πίσω μεριά της και ο κύριος ερχόταν και στα 30-40 μέτρα. Δεν έτρεχε υπερβολικά, θέλω να είμαι δίκαιος και ο κύριος ούτε είδε τίποτα. Χτυπάει τη γυναίκα, χτυπάει το καρότσι, πέφτουν και οι δύο κάτω», δηλώνει.


Από την πλευρά του, ο οδηγός που παρέσυρε μαμά και παιδί δηλώνει πως «ήταν λάθος του».

«Ήμουν στον δρόμο με το αυτοκίνητο και δυστυχώς δεν υπάρχει καλή σήμανση. Ξαφνικά πετάχτηκε μία κυρία λίγο άτσαλα με το καροτσάκι και ίσα ίσα την ακούμπησα. Έπεσε το καροτσάκι με το βρέφος κάτω στον δρόμο. Δόξα τον Θεό μαθαίνω ότι είναι καλά το παιδί, δεν έπαθε κάτι, αυτό προέχει», επισημαίνει ο οδηγός του οχήματος. «Είναι λάθος μου, δεν αποποιούμαι καμία ευθύνη», πρόσθεσε.


Η μητέρα και το βρέφος διακομίστηκαν στο νοσοκομείο και υποβλήθηκαν σε εξετάσεις. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ευτυχώς, είναι και οι δύο καλά στην υγεία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου