Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαΐου 25, 2024

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Προειδοποίηση-βόμβα από ειδικό σε βασιλικά θέματα- «Θα τους χλευάσουν»

Νωρίτερα αυτό τον μήνα ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ τράβηξαν

όλα τα βλέμματα πάνω τους, με την τριήμερη πολυσυζητημένη περιοδεία τους στη Νιγηρία.


Μάλιστα αυτή η περιοδεία ήταν ιδιαίτερα σημαντική, καθώς λίγα εικοσιτετράωρα προηγουμένως ο δευτερότοκος γιος του βασιλιά Καρόλου είχε ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο και δεν είχε καταφέρει να συναντηθεί με κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας.


Τώρα σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ένας ειδικός σε βασιλικά θέματα προειδοποιεί τον δούκα και την δούκισσα του Σάσεξ να μην πραγματοποιήσουν ακόμα μία “ανεπίσημη βασιλική περιοδεία”, διότι κινδυνεύουν να γίνουν “αντικείμενα χλευασμού”.

 Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι κατά την επίσκεψη τους στην Νιγηρία.

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι κατά την επίσκεψη τους στην Νιγηρία. Πηγή: EPA

Βέβαια, τώρα υπάρχουν φήμες που αναφέρουν ότι το πρώην βασιλικό ζευγάρι ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει μία ακόμα βασιλική περιοδεία. Συγκεκριμένα ο Ρίτσαρντ Φιτσουίλιαμς, ειδικός σε θέματα που αφορούν την μοναρχία, δήλωσε στην Mirror ότι «έχει ακουστεί η Γκάνα».

Ωστόσο ο κ. Φιτσουίλιαμς σημείωσε ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα χρειαστούν μία δικαιολογία για να πραγματοποιήσουν τη νέα περιοδεία τους, ενώ τόνισε ότι κάτι τέτοιο θα τους έκανε “αντικείμενα χλευασμού”. Όπως εξηγεί, όσο το ζευγάρι εργαζόταν για το στέμμα θεωρούνταν ως τα ιδανικά μέλη της βασιλικής οικογένειας για τέτοιες περιοδείες, αλλά οι ίδιοι αποφάσισαν να παρατήσουν τα καθήκοντά τους.

«Το να επιστρέψουν με τους όρους τους, αλλά χωρίς σκοπό, δεν θα είχε νόημα», κατέληξε για τις περιοδείες του ζευγαριού. 

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι παρακολουθούν τον αγώνα βόλεϊ στην Νιγηρία.
Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι παρακολουθούν τον αγώνα βόλεϊ στην Νιγηρία. Πηγή: DailyMail


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου