Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαΐου 30, 2024

Φθιώτιδα: Ο καφές κατέληξε σε ενδοοικογενειακό επεισόδιο – «Απείλησε ότι θα με σκοτώσει»

Ένας καφές στην παραλία κατέληξε σε ενδοοικογενειακό επεισόδιο στη

Φθιώτιδα. Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Δευτέρας (27/5) στην παραλία των Καμένων Βούρλων, όπου ένα νεαρό ζευγάρι είχε πάει για καφέ. Η οικογένεια του 23χρονου διαμένει στη Λοκρίδα και είχαν επισκεφτεί με το μωρό τους την περιοχή.


Σύμφωνα με την 20χρονη σύζυγο, ο γάμος τους περνάει κρίση τους τελευταίους μήνες και οι δυο τους τσακώθηκαν. Τότε, αποφάσισε να φύγει με το μωρό της, ενώ κατέφυγε στο ΑΤ Καμένων Βούρλων, καθώς φοβήθηκε, όπως κατέθεσε, όταν δέχτηκε τηλεφώνημα από τον 23χρονο, ο οποίος την απείλησε ότι θα τη σκοτώσει. Μάλιστα δέχθηκε να διαμείνει σε ασφαλή χώρο, μαζί με το βρέφος της, με μέριμνα της Υπηρεσίας και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, σύμφωνα με το lamiareport.

 Από την πλευρά του, ο 23χρονος, ο οποίος διαμένει στον Βόλο, ισχυρίστηκε ότι η 20χρονη άρχισε να κλαίει και της πρότεινε να πάει μια βόλτα να ηρεμήσει, αλλά εκείνη προτίμησε να εξαφανιστεί με το μωρό τους. Την αναζήτησε και της πρότεινε να μείνει σε ξενοδοχείο που είχε κλείσει αλλά εκείνη έφυγε προς άγνωστο προορισμό. Μάλιστα ανέφερε την πεθερά του ως αιτία των προβλημάτων στο ζευγάρι.

Σύμφωνα με τον ίδιο πήγε στο ΑΤ Λοκρών να ενημερωθεί για το πού βρίσκεται η γυναίκα του, όπου και τελικά συνελήφθη αφού είχε κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία μετά τις καταγγελίες της συζύγου του.


Ο 23χρονος αλλοδαπός δικάστηκε για ενδοοικογενειακή απειλή το μεσημέρι της Τετάρτης (29/5) από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας.


Στο δικαστήριο, ο συνήγορος της 20χρονης Κώστας Μπαρούτας έκανε λόγο για εξακολουθητική απειλητική συμπεριφορά σε βάρος της εντολέας του από τον κατηγορούμενο, ενώ κατέθεσαν και δύο ακόμη περιστατικά βίας που σημειώθηκαν σε παρελθόντα χρόνο. Το τελευταίο ήταν πριν από μια εβδομάδα, ενώ το πιο σοβαρό έγινε το περασμένο καλοκαίρι, όταν η νεαρή γυναίκα ήταν έγκυος. Ισχυρίστηκε ότι ο 23χρονος της προκάλεσε σωματικές βλάβες στο κεφάλι, πλην όμως δεν προέβη σε καμία αναφορά- καταγγελία εναντίον του.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 23χρονο και αφού του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου, του επέβαλλε ποινή φυλάκισης 6 μηνών με 3ετη αναστολή και τον όρο να εμφανίζεται στο Αστυνομικό Τμήμα της κατοικίας του μία φορά το μήνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου