Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαΐου 24, 2024

Συγκλονιστικές εικόνες από την Μαγιόρκα: Πώς η διασκέδαση έγινε εφιάλτης – «Άνθρωποι έκλαιγαν και ούρλιαζαν»

Σε εφιάλτη μετατράπηκε η διασκέδαση όσων βρίσκονταν στο

πολύ γνωστό Medusa Beach Club στην Μαγιόρκα. Ο πρώτος όροφος κατέρρευσε με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τέσσερα άτομα, να τραυματιστούν 27, ενώ οι φόβοι είναι μεγάλοι για τους παγιδευμένους.


Το κτίριο κατέρρευσε περίπου στις 20:30 το βράδυ της Πέμπτης. Οι πελάτες του πρώτου ορόφου έπεσαν στο ισόγειο, εκεί όπου υπήρχαν άλλοι θαμώνες και προσωπικό, σύμφωνα με το BBC.

 Μαγιόρκα - κατάρρευση κτιρίου

Πηγή φωτογραφίας: Daily Mail

Μία ημέρα νωρίτερα η ιδιοκτησία του κλαμπ διαφήμιζε την ανακαίνιση που έκανε στο Instagram, γράφοντας «καινούριος όροφος, εντελώς διαφορετικό (σ.σ. το μαγαζί)».

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η ταράτσα κατέρρευσε λόγω του «υπερβολικού βάρους», αλλά οι έρευνες συνεχίζονται. Οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έχουν ζητήσει ησυχία στην ευρύτερη περιοχή, καθώς προσπαθούν να ακούσουν αν υπάρχουν επιζώντες

Ένας πυροσβέστης περιέγραψε τη σκηνή ως «εφιαλτική» στην τοπική εφημερίδα «Ultima Hora». Πρόσθεσε ότι, όταν έφτασε η ομάδα του, οι άνθρωποι έκλαιγαν και ούρλιαζαν, καθώς στέκονταν γύρω από τα συντρίμμια στο πάτωμα.

Μαγιόρκα- κατάρρευση κτιρίου
Πηγή φωτογραφίας: Daily Mail

Ο ιδιοκτήτης διπλανού καταστήματος είπε ότι βρισκόταν έξω τη στιγμή που είδε ξαφνικά το κτίριο να καταρρέει.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην Daily Mail, «ο θόρυβος ήταν εκκωφαντικός. Ο πρώτος όροφος κατέρρευσε και έπεσε ολόκληρος πάνω στο ισόγειο».

Μαγιόρκα- κατάρρευση κτιρίου
΄Πηγή φωτογραφίας: Daily Mail

Ο επικεφαλής της Πυροσβεστικής υποστήριξε ότι «τα ονόματα των θυμάτων όπως και των επιζώντων είναι γνωστά. Υπέχουν αρκετές εθνικότητες και από όσα γνωρίζουμε οι περισσότεροι δεν είναι από την Πάλμα. Τα πιο πολλά ονόματα είναι ξένα, αλλά δεν ξέρουν αν είναι εργαζόμενοι ή επισκέπτες. Περιμένουμε να είναι πολλοί τουρίστες».

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ του Associated Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου