Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαΐου 29, 2024

Τελικός Conference League: Ομάδες της Αντιτρομοκρατικής και της ΕΥΠ μέσα και έξω από το γήπεδο

Με την συνοδεία των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν από τον Περισσό στο

γήπεδο για τον μεγάλο τελικό του Conference League οπαδοί του Ολυμπιακού.

Νωρίτερα έγιναν έφοδοι της αστυνομίας σε διάφορα καταστήματα στην Νέα Φιλαδέλφεια, αφού υπήρξαν πληροφορίες για κρυμμένα κοντάρια και άλλα αντικείμενα, σύμφωνα με το Open. Αυτές οι πληροφορίες δεν επαληθεύτηκαν αλλά αναμένεται να γίνουν νέοι έλεγχοι και μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Μικρές ομάδες ανδρών της Αντιτρομοκρατικής αλλά και της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφορίων θα βρίσκονται μέσα και έξω από το γήπεδο. Στα σημεία ελέγχου που έχουν στηθεί γύρω και κοντά στο γήπεδο εκτός από αστυνομικούς βρίσκονται και αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής.

 Ταυτόχρονα συνεχίζεται η έρευνα της αστυνομίας και στο διαδίκτυο, ενώ έχουν μπει στο μικροσκόπιο και οι λεγόμενοι «σκληροί» οπαδοί.


Σημαντικό ρόλο στα μέτρα ασφαλείας έχουν και Ιταλοί αστυνομικοί οι οποίοι έχουν φτάσει στην Ελλάδα και συνοδεύουν τους φιλάθλους της Φιορεντίνα. Οι Ιταλοί αστυνομικοί συνεργάζονται με την ΕΛ.ΑΣ. εντός και εκτός γηπέδου προκειμένου να διεξαχθεί ομαλά ο μεγάλος τελικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου