Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαΐου 30, 2024

Vera Wang: Η σχεδιάστρια μόδας που αρνείται να μεγαλώσει – Δείτε πώς είναι στα 74 της

Μπορεί οι άνθρωποι να μεγαλώνουν, με την ηλικία τους να αποτυπώνεται

πάνω τους, για την Vera Wang όμως ο χρόνος δείχνει να έχει σταματήσει τουλάχιστον εδώ και 20 χρόνια.


Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας, η οποία έχει αποθεωθεί κυρίως για τα νυφικά που έχει δημιουργήσει, είναι 74 ετών, γεννημένη στις 27 Ιουνίου του 1949, όμως σε καμία περίπτωση δεν μοιάζει για τόσο. Για πολλούς μάλιστα η Wang είναι το ζωντανό παράδειγμα πως η ηλικία είναι ένας απλός αριθμός.

Πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε κάποιες νέες της φωτογραφίες, στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram, αφήνοντας για ακόμα μία φορά άφωνους τους χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης. Σε αυτές την βλέπουμε με το λευκό ολόσωμο μαγιό της να ποζάρει σε μία πισίνα. Όπως είναι φυσικό, αμέσως έλαβε εκατοντάδες αποθεωτικά σχόλια κάτω από το post της.

 


Αξίζει να σημειωθεί πως όσοι πιστεύουν ότι η Wang έχει κάνει εξαντλητικές δίαιτες και έχει στερηθεί διάφορες απολαύσεις, κάνουν μεγάλο λάθος! Η ίδια η σχεδιάστρια έχει αποκαλύψει ότι είναι φαν γνωστής αλυσίδας ταχυφαγείου. Ενώ έχει δηλώσει πως τα μυστικά της νεότητάς της είναι: η δουλειά, ο ύπνος, ένα κοκτέιλ βότκας και η μικρή επαφή με τον ήλιο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου