Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.


Ιουνίου 09, 2024

Ευρωεκλογές 2024: Η νύφη, τα σκυλάκια, ο ποδηλάτης και το τρακτέρ – Όλα τα ευτράπελα της κάλπης

Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση δεν λείπουν τα ευτράπελα και τα περίεργα

που συμβαίνουν στα εκλογικά κέντρα. Έτσι και σε αυτές τις ευρωεκλογές είχαμε διάφορα αστεία και παράξενα περιστατικά.


Στο Ναύπλιο ένας δικαστικός αντιπρόσωπος δημιούργησε σοβαρά προβλήματα και χρειάστηκε να απομακρυνθεί από την αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιστοσελίδα argolikeseidhseis.gr, δικαστικός αντιπρόσωπος δημιούργησε σοβαρά προβλήματα στην εκλογική διαδικασία, απαγορεύοντας στον κόσμο να ψηφίσει.

 εκλογές

Με την παρέμβαση του Εφόρου, την παρουσία του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Ορφανού και με τη συνδρομή της αστυνομίας, ο δικαστικός αντιπρόσωπος απομακρύνθηκε, ενώ το εκλογικό τμήμα παρέμεινε κλειστό μέχρι την αντικατάσταση του.

εκλογές

Πήγε στο εκλογικό τμήμα με το τρακτέρ

Ο αγρότης, ο Στέλιος Νικολής στην Άνω Καμήλα Σερρών αποφάσισε να πάει στο εκλογικό τμήμα του με το τρακτέρ. Ο αγρότης ήταν από νωρίς στο χωράφι για να ποτίσει τις ντομάτες του και επέλεξε να πάει να ψηφίσει μετά.

Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες πήρε το τρακτέρ του και μετέβη στο εκλογικό κέντρο. «Πρέπει να προσέξουμε τι θα ψηφίσουμε στις Ευρωεκλογές για να έχουμε ένα μέλλον στον τόπο μας», τόνισε ο αγρότης κατά την είσοδό του στο εκλογικό κέντρο.

Άστραψαν τα φλας για την νύφη

Μία νύφη στην Θεσσαλονίκη αποφάσισε να πάει και να ασκήσει το εκλογικό δικαίωμα της πριν πάει στην γαμήλια φωτογράφισή της.

«Θα πάω να κάνω τη φωτογράφισή μου και αποφάσισα να έρθω να ψηφίσω πρώτα για να μην το χάσω. Πήγε και ο σύζυγος να ψηφίσει και μετά θα πάμε να κάνουμε τη φωτογράφηση», είπε στο MEGA η γυναίκα.

«Πρέπει να ψηφίζουν όλοι, να μην αφήνουν τους άλλους να αποφασίζουν για αυτούς. Το σημαντικότερο είναι να υπάρχει μια κοινωνία που είναι είμαστε καλά, να βοηθάει ο ένας τον άλλον», είπε η νύφη



Κλείστηκαν σε ασανσέρ στην Λάρισα
Πολίτες που είχαν πάει να ψηφίσουν στο 1ο Γυμνάσιο και Λύκειο Λάρισας λαχτάρησαν. Χρησιμοποίησαν το ασανσέρ του σχολείου για να πάνε στα εκλογικά τμήματα τους και να ψηφίσουν. Ωστόσο ο ανελκυστήρας χάλασε και έμειναν εγκλωβισμένοι. Χρειάστηκε να κληθεί η πυροσβεστική που τελικά τους απεγκλώβισε.

Με τα σκυλιά και με ποδήλατο στην κάλπη

Όπως σε κάθε εκλογική αναμέτρηση δεν έλειψαν και αυτή τη φορά οι εκλογείς που επέλεξαν να ασκήσουν το εκλογικό δικαίωμά τους παρέα με τους χαριτωμένους τετράποδους φίλους τους.

εκλογές

εκλογές

εκλογές

Μάλιστα ένας άνδρας έφτασε στο εκλογικό κέντρο και μέχρι το παραβάν με το ποδήλατο του.

εκλογές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου