Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.


Ιουνίου 09, 2024

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Η σοβαρή διαφωνία του ζευγαριού – Το σχέδιο του δούκα και η άρνηση της συζύγου του

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσαν τον Ιανουάριο του 2020 πως εγκαταλείπουν τα

βασιλικά τους καθήκοντα και φεύγουν από το Ηνωμένο Βασίλειο. Έκτοτε, το ζευγάρι ζει με τα δύο του παιδιά στην Αμερική, ενώ έχουν επισκεφτεί ελάχιστες φορές την Βρετανία και την βασιλική οικογένεια.


Τώρα, ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο δευτερότοκος γιος του βασιλιά Καρόλου είναι αποφασισμένος να αποκτήσει μία κατοικία στη γενέτειρά του, αλλά η απροθυμία της Μέγκαν Μαρκλ να επιστρέψει στο Λονδίνο θα μπορούσε να χαλάσει τα σχέδιά του.

 Μέγκαν Μαρκλ

Φωτογραφία: Reuters

Μάλιστα η δημοσιογράφος και ειδικός σε βασιλικά θέματα Κίνσεϊ Σκόφιλντ δήλωσε ότι: «Ο πρίγκιπας Χάρι λέγεται ότι θέλει να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά η Μέγκαν Μαρκλ δεν είναι τόσο πρόθυμη και είναι το “ένα πράγμα” που τον κρατά πίσω. Είμαι σίγουρη ότι ο Χάρι θα ήθελε πολύ να έχει μια μόνιμη κατοικία στο το Ηνωμένο Βασίλειο».

«Η Μέγκαν Μαρκλ είναι το μόνο πράγμα που τον κρατά πίσω γιατί μας λέει μέσω των πράξεών της ότι δεν επιθυμεί να επιστρέψει», προσθέτει.

πρίγκιπας Χάρι Μέγκαν Μαρκλ
Πηγή: EPA

Υπενθυμίζεται ότι ο ειδικός σε βασιλικά θέματα και συγγραφέας Τομ Κουίν είχε ισχυριστεί πως η Μέγκαν Μαρκλ δεν έχει μετανιώσει για την απόφασή της να εγκαταλείψει τα βασιλικά της καθήκοντα, την ίδια στιγμή που ο πρίγκιπας Χάρι έχει δυσκολευτεί με τις συνέπειες αυτής της απόφασης. Μάλιστα, σε συνέντευξή του στην Mirror είχε σημειώσει: «Η ψυχική υγεία του Χάρι έχει χτυπηθεί από την αποχώρησή τους από την βασιλική οικογένεια, αλλά η Μέγκαν δεν έχει δεύτερες σκέψεις».

Μέγκαν Μαρκλ πρίγκιπας Χάρι
Πηγή: DailyMail

«Η Μέγκαν είναι πολύ πιο σκληρή από τον Χάρι και ευδοκιμεί στις προκλήσεις. Νιώθει δικαιωμένη, ειδικά μετά το πρόσφατο ταξίδι του ζευγαριού στη Νιγηρία, όπου ένιωσε ότι την αναγνωρίζουν ως μια σημαντική παγκόσμια φιγούρα», είχε συνεχίσει.

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι κατά την επίσκεψη τους στην Νιγηρία.
Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι κατά την επίσκεψη τους στην Νιγηρία. Πηγή: EPA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου