Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 08, 2024

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η αποκάλυψη για την σχέση που υπάρχει εδώ και 2 εβδομάδες

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν φήμες που θέλουν τον Γιώργο Λιάγκα και την Μαρία Αντωνά να είναι σε

σχέση. Σήμερα (8/6) μέσα από την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου έγινε γνωστό ότι ο δημοσιογράφος και η ραδιοφωνική παραγωγός είναι μαζί.


Την αποκάλυψη έκανε ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Αρτσίτας, ο οποίος ανέφερε: «Να πούμε αρχικά ότι δεν είναι φιλικό όλο αυτό που συμβαίνει, είναι ένα σκίρτημα, είναι μία σχέση. Έχουν έρθει κοντά τις τελευταίες δύο εβδομάδες!

 Μάλιστα η προσέγγιση έγινε από τον Γιώργο Λιάγκα και ο ίδιος ο παρουσιαστής το έχει μεταφέρει, το έχει επιβεβαιώσει και σε στενό του κύκλο, ότι έχει ξεκινήσει κάτι και βγαίνει με την Μαρία Αντωνά.

Βγαίνουν κανονικά, δεν κρύβονται, έχουμε δει φωτογραφίες, βγαίνουν μόνοι τους, με κοινούς φίλους… Έχουν μετακομίσει και πάρα πολύ κοντά και πολλοί λένε ότι είναι πολύ ευτυχισμένοι και χαρούμενοι!».


Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη (4/6) ο Νάσος Γουμενίδης δημοσίευσε μία κοινή φωτογραφία της Μαρίας Αντωνά και του Γιώργου Λιάγκα από έξοδό τους, σε γνωστό εστιατόριο της παραλιακής.

Την ίδια ημέρα η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε, μέσα από την εκπομπή της, ότι: «Θυμάστε ότι τον τελευταίο καιρό διακινείται μία πληροφορία ότι η Μαρία Αντωνά παρά τον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη είναι ξανά ερωτευμένη. Εγώ με την Μαρία δεν έχει τύχει τις τελευταίες 15 μέρες, που λέγεται ότι βγαίνει με έναν πολύ γνωστό άνθρωπο της τηλεόρασης, να της μιλήσω για να την ρωτήσω αν ισχύει.

Οπότε ξεκινάω λέγοντας ότι αυτό που θα σας πω δεν ξέρω αν ισχύει όντως ως σχέση γιατί δεν έχω μιλήσει με την Μαρία, με την οποία έχω πολύ καλή επαφή. Σήμερα ο Νάσος Γουμενίδης στο nassosblog.gr δημοσίευσε μία φωτογραφία της Μαρίας Αντωνά με τον Γιώργο Λιάγκα, υπονοώντας ότι αυτό είναι το ζευγάρι που όλοι συζητούν! Ότι η Μαρία βγαίνει με τον Γιώργο Λιάγκα…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου