Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 12, 2024

😂😂😂 Εξαϋλώθηκε 57χρονος που προχώρησε σε άσκοπη μετακίνηση

Τραγική κατάληξη είχε μια απλή βόλτα για καφέ για συμπολίτη μας, ο οποίος αρχικά αγνοείτο για ώρες, πριν τελικά διαπιστωθεί πως εξαϋλώθηκε από την υψηλή θερμοκρασία.

Ο 57χρονος, έκανε το μοιραίο λάθος να αγνοήσει τις συμβουλές των ειδικών και να εγκαταλείψει το σπίτι του για μια άσκοπη μετακίνηση, και συγκεκριμένα για να συναντήσει έναν στενό του φίλο για καφέ, χωρίς όμως συγκεκριμένο λόγο και αφορμή. Λίγη ώρα αργότερα, φαίνεται πως ο άνδρας εξαϋλώθηκε, με την αστυνομία να ενημερώνει την οικογένειά του για τα δυσάρεστα νέα.


«Γελάτε με τις άσκοπες μετακινήσεις, όμως ο κίνδυνος είναι τεράστιος. Αποφύγετε κάθε άσκοπη μετακίνηση και αναρωτηθείτε αν αξίζει η ζωή σας για κάτι που δεν έχει σκοπό. Απευθύνουμε έκκληση προς όλους. Μη φεύγετε από το σπίτι αν δεν έχετε συγκεκριμένο σκοπό για τη μετακίνησή σας», τόνισε επιστήμονας, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου