Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 20, 2024

Βάρκιζα: Συνελήφθησαν 6 ανήλικοι για κλοπή – Άρπαξαν τις τσάντες άλλων παιδιών που έκαναν μπάνιο στη θάλασσα

Έξι ανήλικοι συνελήφθησαν το μεσημέρι της Τρίτης (18/6) για κλοπή σε βάρος άλλων παιδιών, που έκαναν

το μπάνιο τους στην παραλία της Βάρκιζας.


Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.. πρόκειται για τέσσερις Έλληνες και δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 14, 15, 16 και 17 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για ληστρική κλοπή σε βάρος ανηλίκων και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

 Συγκεκριμένα, οι κατηγορούμενοι βρίσκονταν στην παραλία της Βάρκιζας και εκμεταλλευόμενοι ότι οι δύο ανήλικοι είχαν μπει στη θάλασσα, αφαίρεσαν τις τσάντες τους.

Τα ανήλικα θύματα αντιλήφθηκαν το περιστατικό και κινήθηκαν προς το μέρος των δραστών, οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή, αφαιρώντας παράλληλα από τη μία τσάντα κινητό τηλέφωνο.


Προκειμένου να το διατηρήσει στην κατοχή του, ο ένας εκ των δραστών χτύπησε με γροθιές το ανήλικο θύμα καταφέρνοντας έτσι να διαφύγει.


Αστυνομικοί που έκαναν περιπολία στην περιοχή, εντόπισαν τους δράστες σε κοντινό σημείο, ενώ πλησίον τους βρέθηκε το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο, το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, το οποίο επελήφθη προανακριτικά, ενώ στην κατοχή του 16χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι.


Σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος των κηδεμόνων των κατηγορούμενων για παραμέληση της εποπτείας τους. Οι  συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο  Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου