Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.


Ιουνίου 06, 2024

Ρόδος: «Λουκέτο» από τον δήμο στο beach bar με τις μεταλλικές πλατφόρμες μέσα στη θάλασσα

«Λουκέτο» μπαίνει στις 20 Ιουνίου από τον δήμο της Ρόδου, στο beach

bar του νησιού καθώς διαπιστώθηκαν μία σειρά από παραβάσεις ακόμη και σε περιοχή που απαιτείται άδεια από την αρχαιολογική υπηρεσία, η οποία, όπως φαίνεται, δεν υπήρχε.


Νωρίτερα σήμερα, το enikos.gr είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας σχετικά βίντεο όπου φαίνονται οι μεταλλικές πλατφόρμες μέσα στην θάλασσα, με τους σερβιτόρους να παραδίδουν παραγγελίες, σχεδόν… κολυμπώντας, για δεύτερη χρονιά

Η απόφαση του δήμου

«Σε γενόμενο έλεγχο από Αστυνομικούς Υπηρεσίας μας, η επιχείρηση βρέθηκε να λειτουργεί καθ’ υπέρβαση αυτής, έχοντας προβεί σε προγενέστερο χρόνο στην κατασκευή έμπροσθεν του καταστήματος, εντός χερσαίας ζώνης του αιγιαλού-παραλίας, δαπέδου με μπετόν και πλακάκι, διαστάσεων 25μ. επί 15μ. περίπου, στεγαζόμενο με ξύλινη πέργκολα αντίστοιχων διαστάσεων καθώς και δεύτερη κατασκευή δαπέδου-επιπέδου με μπετόν και πλακάκι στην δεξιά πλευρά του καταστήματος που συνδέεται με 4 σκαλοπάτια με την πρώτη, διαστάσεων 45μ. επί 7μ. , στεγαζόμενη με ξύλινη πέργκολα αντίστοιχων διαστάσεων κι έχοντας αναπτύξει επί αυτών συνολικά 37 τραπέζια και 150 καρέκλες προς εξυπηρέτηση πελατών. Η συνολική έκταση των κατασκευών αυτών είναι περί τα -690- τ.μ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου