Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 06, 2024

Μαντλίν ΜακΚάν: Η αστυνομία βρήκε email που συνδέει τον Κρίστιαν Μπρίκνερ με την εξαφάνισή της

Η αστυνομία στην Γερμανία ανακάλυψε έναν λογαριασμό

ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που συνδέει τον Κρίστιαν Μπρίκνερ με την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν, όπως ισχυρίζονται οι ερευνητές.


Ο Titus Stampa, ανώτερος ντετέκτιβ, δήλωσε σε δικαστήριο της Γερμανίας ότι οι ερευνητές βρήκαν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε λογαριασμό Hotmail που χρησιμοποιούσε ο Μπρίκνερ, τα οποία τον συνδέουν άμεσα με την υπόθεση.

Η αποκάλυψη-βόμβα είναι η πρώτη φορά που αξιωματούχος της έρευνας αναφέρεται σε στοιχεία που συνδέουν άμεσα τον Μπρίκνερ με την εξαφάνιση της τρίχρονης από ένα διαμέρισμα διακοπών στην Praia da Luz της Πορτογαλίας, το 2007.

Όμως ο Stampa δήλωσε ότι δεν ήταν σε θέση να μοιραστεί λεπτομέρειες των στοιχείων, καθώς αυτά “σχετίζονται με τη δολοφονία” της μικρής Μαντλίν. Ο Μπρίκνερ, ο κύριος ύποπτος, δικάζεται επί του παρόντος στη Γερμανία για άσχετα σεξουαλικά εγκλήματα. Αρνείται ότι εμπλέκεται στην εξαφάνιση της Μαντλίν το 2007.

Μιλώντας στο περιφερειακό δικαστήριο του Braunschweig στη Γερμανία, ο Stampa αναφέρθηκε στον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που φέρεται να κατείχε ο Μπρίκνερ. Όπως είπε, υπάρχει και «’Ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος που αφορά επίσης την υπόθεση δολοφονίας – και δεν μου επιτρέπεται να μιλήσω γι’ αυτόν’.

Αρνήθηκε να πει αν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ανακτήθηκαν περιλαμβάνουν φωτογραφίες ή βίντεο που εμπλέκουν τον ύποπτο, όπως αναφέρει η Mirror. O Stampa υποστήριξε ότι η αστυνομία βρήκε έναν δεύτερο λογαριασμό όπου ο Μπρίκνερ – καταδικασμένος παιδόφιλος – είχε μοιραστεί εικόνες για την κακοποίηση παιδιών με άλλους κακοποιητέ

Ο Μπρίκνερ φέρεται να διέγραψε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από αυτόν τον λογαριασμό στις αρχές του 2007, όταν η Μαντλίν εξαφανίστηκε από το ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Praia da Luz, στη νότια Πορτογαλία, ανέφερε ο Stampa.

«Μπορώ να θυμηθώ ότι τα πράγματα διαγράφηκαν “μαζικά” από τα εισερχόμενα. Δεν υπήρχε τίποτα εκεί μέσα από τον Ιανουάριο του 2007», είπε στο δικαστήριο. Ο Brueckner είναι ύποπτος για την αρπαγή της μικρής Madeleine, από το Rothley του Leicestershire, από ένα υπνοδωμάτιο στο διαμέρισμα διακοπών της οικογένειας στο θέρετρο Ocean Club στις 3 Μαΐου 2007.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου