Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 24, 2024

Έκανε σχέση με το αφεντικό της – «Ήταν διασκεδαστικό μέχρι που μια συνήθειά του με έκανε να θέλω να τον χωρίσω»

 

Μια γυναίκα εξομολογείται ότι είχε σχέση με το αφεντικό της, και το

ειδύλλιο πήγαινε εξαιρετικά, εκτός από μια απωθητική του συνήθεια. Όσο ονειρεμένο μπορεί να είναι το ξεκίνημα ενός ειδυλλίου, άλλο τόσο απότομα μπορεί να χαλάσει.


Μια γυναίκα συνειδητοποίησε ότι, τα πιο στερεοτυπικά ειδύλλια, δεν είναι καθόλου όπως φαίνονται – και μπορεί να καταλήξουν στην καταστροφή.

“Στην αρχή όλα ήταν τέλεια”

Σε μια ανώνυμη ανάρτησή της στο twitter, η γυναίκα είπε ότι είχε ξεκινήσει έναν ονειρεμένο δεσμό με το αφεντικό της και στην αρχή, όλα έμοιαζαν ιδανικά. Όπως εξήγησε, ήταν μια σχέση όπως αυτές στις ταινίες: το αφεντικό της την πλημμύριζε με δώρα και την πήγαινε σε πολυτελή ξενοδοχεία.

Στην τέλεια αυτή σχέση υπήρχε ωστόσο, ένα μελανό σημείο, που έκανε τη γυναίκα ν’ ανατριχιάσει. Δηλαδή κάτι το οποίο συνέβαινε μόνο όταν έκαναν σεξ, και χαλούσε όλη την μαγεία.


Όπως ομολόγησε στην ανάρτησή της:  «Είχα σχέση με το αφεντικό μου. Μια σχέση όπως αυτές που βλέπουμε στις ταινίες: με πήγαινε σε ωραία ξενοδοχεία και μου αγόραζε σέξι εσώρουχα. Μόνο που, όταν κάναμε σεξ, εξακολουθούσε να μου μιλάει για τη δουλειά. Ούτε το φλογερό πάθος μας ήταν ικανό να τον κάνει να σταματήσει».


Όπως ήταν φυσικό, οι αναγνώστες της ανάρτησης δεν μπορούσαν να μην πειράξουν τη γυναίκα για τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει. Ένας από αυτούς της πρότεινε να υπολογίσει τις ερωτικές τους περιπτύξεις ως «υπερωρίες», ενώ άλλοι έγραψαν ότι πρέπει να του πει το κλασικό: «Το meeting θα μπορούσε να είναι email».

Ένας αναγνώστης είπε: «Τουλάχιστον να του ζητήσεις να σου πληρώσει τις υπερωρίες», ενώ ένας άλλος τη ρώτησε: «Περνάς και από αξιολόγηση;»


Ένας τρίτος σημείωσε ότι δεν είναι σπάνιο, σχέσεις που ξεκινούν στον χώρο της εργασίας να τελειώνουν έτσι, καθώς γίνεται σαφές ότι «στην πραγματικότητα, εκτός δουλειάς δεν σας συνδέει τίποτε εκτός από το ωμό, σαρκικό πάθος».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου