Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 08, 2024

Ανατριχιαστικές σημειώσεις κατά συρροήν δολοφόνου στις ΗΠΑ – «Να κοιμάμαι πριν το κυνήγι γιατί η κούραση δημιουργεί προβλήματα»

Για την δολοφονία 6 νεαρών γυναικών το χρονικό διάστημα από το 1993 έως

το 2010 κατηγορείται ο 60χρονος, Ρεξ Χέουερμαν.


Μετά τη σύλληψή του το περασμένο καλοκαίρι, ο Ρεξ Χέουερμαν κατηγορήθηκε για τη δολοφονία τριών γυναικών, τα πτώματα των οποίων βρέθηκαν κατά μήκος του Ocean Parkway στα τέλη του 2010. Επειδή οι φόνοι έγιναν στην παραλία Gilgo ο 60χρονος ονομάστηκε κατά συρροήν δολοφόνος του Gilgo Beach.

 Τον Ιανουάριο του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τη δολοφονία ενός τέταρτου θύματος. Τη Δευτέρα, ο 60χρονος, πατέρας δύο παιδιών βρέθηκε και πάλι στο δικαστήριο της κομητείας Σάφολκ για να απολογηθεί για τη δολοφονία της Σάντρα Κοστίγια το 1993 και το θάνατο της Τζέσικα Τέιλορ το 2003.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, οι εισαγγελείς αποκάλυψαν τον σχεδιασμό του 60χρονου για τις δολοφονίες. Συγκεκριμένα οι ερευνητές εντόπισαν σε σκληρό δίσκο στον φορητό υπολογιστή του στο υπόγειο του σπιτιού του σημειώσεις για το πώς θα μπορούσε να πετάξει τις σορούς των γυναικών χωρίς να τον εντοπίσουν οι αρχές.

Για παράδειγμα έχει ένα σημείο που γράφει «πράγματα για να θυμάμαι» και αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Να κοιμάμαι πριν το κυνήγι. Η μεγάλη κούραση δημιουργεί προβλήματα. Περισσότερο ύπνο και έλεγχο του θορύβου. Περισσότερο χρόνο για παιχνίδι. Να χτυπάω πιο δυνατά».

Σε άλλο σημείο γράφει για το τι θα πρέπει να αποφεύγει όταν αρπάζει και αναισθητοποιεί τα θύματά του. «Κυνήγι μεγάλης διάρκειας. Φαίνομαι στην περιοχή για μεγάλη διάρκεια. Αναγνωριστική για βιντεοκάμερες στην περιοχή του ”ψαρέματος” την επόμενη φορά».

Μάλιστα φαίνεται ότι ο 60χρονος είχε κρατήσει σημειώσει από το βιβλίο με τίτλο «Mind Hunter» του συνταξιούχου πράκτορα του FBI John Douglas για τους κατά συρροήν δολοφόνους στις ΗΠΑ.

 

Στο πλευρό του τα παιδιά του

Η σύζυγός του 60χρονου έχει ζητήσει διαζύγιο από την ημέρα που ανακοινώθηκαν οι κατηγορίες. Ωστόσο επιμένει να υποστηρίζει ότι ο Ρεξ Χέουερμαν δεν θα μπορούσε να είχε διαπράξει τις αποτρόπαιες δολοφονίες.

Το ίδιο πιστεύουν και τα δύο ενήλικα παιδιά του που παραμένουν στο πλευρό του πατέρας τους παρά τις αποκαλύψεις για τις σημειώσεις και τον σχεδιασμό των δολοφονιών. Σύμφωνα με τον δικηγόρο, Vess Mitev αναμένουν να ολοκληρωθεί η υπόθεση στις δικαστικές αίθουσες «όχι στο δικαστήριο της κοινής γνώμης».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου