Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.


Ιουνίου 01, 2024

Άνω Λιόσια: Νέα στοιχεία για το θρίλερ με τον απανθρακωμένο ηλικιωμένο – Τα μακάβρια ευρήματα σε κάδο απορριμμάτων

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση με τον απανθρακωμένο ηλικιωμένο, που αποκαλύφθηκε το βράδυ της

Παρασκευής στα Άνω Λιόσια. Για την υπόθεση συνελήφθη ο 59χρονος γιος του άτυχου άνδρα, ενώ σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για τα πλημμελήματα της παρασιώπηση ανεύρεσης νεκρού, της ψευδούς αναφοράς στην αρχή και της παράνομη οπλοκατοχής.


Υπενθυμίζεται ότι η φρικτή υπόθεση στο σπίτι της οδού Αγαμέμνονος αποκαλύφθηκε από περίοικους, λόγω της έντονης δυσοσμίας και των καπνών που είδαν. Όταν οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο, βρέθηκαν μπροστά σε ένα φρικιαστικό σκηνικό. Εντόπισαν στην αυλή του σπιτιού το απανθρακωμένο πτώμα ενός ηλικιωμένου άνδρα πάνω σε ένα καμένο στρώμα και δίπλα του βρισκόταν ο 59χρονος γιος του, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

 Ο γιος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ο 82χρονος πατέρας του πέθανε πριν από καιρό και επειδή δεν άντεχε τη δυσοσμία τού έβαλε φωτιά. Επίσης, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι δεν είχε χρήματα να τον θάψει.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο ιατροδικαστής που εξέτασε το πτώμα του 82χρονου ανέφερε ότι ο άτυχος ηλικιωμένος είχε πεθάνει τουλάχιστον εδώ και έναν μήνα, αλλά ακόμα δεν μπορούν να προσδιοριστεί η αιτία θανάτου του.

Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί εντόπισαν σε κάδο σκουπιδιών, πλησίον του σημείου, ένα κεφάλι και πόδια, τα οποία φέρεται να ανήκουν στο 82χρονο, ενώ στην κατοχή του 59χρονου βρέθηκαν ένα τσεκούρι και ένα πριόνι.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, όταν ο 59χρονος γιος ερωτήθηκε σχετικά, ισχυρίστηκε ότι καθώς μετέφερε το πτώμα αποκολλήθηκαν κάποια μέλη. Πάντως,, τα τραύματα στο απανθρακωμένο πτώμα του ηλικιωμένου, είναι μεταθανάτια, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατροδικαστή. Φως στην αιτία θανάτου αναμένεται να ρίξουν η νεκροψία, αλλά και οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις.

Άνω Λιόσια

Αρνείται ότι δολοφόνησε τον πατέρα του

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 57χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς πως «δεν άντεξα άλλο την δυσοσμία, και γι’ αυτό χθες αποφάσισα να τον κάψω». Ο ίδιος επαναλαμβάνει στις Αρχές πως δεν δολοφόνησε τον πατέρα του, αλλά ο ηλικιωμένος κατέληξε από παθολογικά αίτια.

Ο ίδιος εντοπίστηκε δίπλα από την απανθρακωμένη σορό του πατέρα του, και έχει συλληφθεί για παραβίαση του νόμου περί όπλων, καθώς βρέθηκε στην κατοχή του τσεκούρι και πριόνι, όπως επίσης και για μη αναγγελία θανάτου.

Αφού του ασκήθηκε δίωξη, παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο. Πληροφορίες αναφέρουν πως είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο διενέργειας ψυχιατρικής εξέτασης στον κατηγορούμενο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου