Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Τέμπη: Αφιέρωμα στο Καλλιμάρμαρο – To live streaming της εκδήλω

Τέμπη: Αφιέρωμα στο Καλλιμάρμαρο – To live streaming της εκδήλω
Τέμπη: Αφιέρωμα στο Καλλιμάρμαρο – To live streaming της εκδήλω

Ιουνίου 04, 2024

Νύφη με… απαιτήσεις ζητά από τις παράνυμφους να «λιώσουν» στο γυμναστήριο – «Άβαφα νύχια, μαλλιά μέχρι τον ώμο και όλες αδύνατες»

Την οργισμένη αντίδραση των χρηστών του διαδικτύου έχει

προκαλέσει μία νύφη, η οποία έχει την απαίτηση από τις παράνυμφους να χάσουν βάρους ώστε, την ημέρα του γάμου της, να φορούν όλες τους small νούμερο και παράλληλα να της στείλουν ένα γενναιόδωρο χρηματικό ποσό για να απολαύσει το ταξίδι του μέλιτος.


«Παράλογη» χαρακτηρίζουν μία νύφη, οι χρήστες του διαδικτύου, αφού έχει την απαίτηση, οι παράνυμφοί της να χάσουν κιλά ώστε, την μεγάλη μέρα, να φοράνε όλες το μικρότερο νούμερο. Η νύφη έθεσε τους κανόνες σε ένα μήνυμα που έγραψε σε μία ομαδική τους συνομιλία.  Στο μήνυμα, η νύφη έδινε διαταγές στις στενές φίλες της να χάσουν βάρος, να κόψουν τα μαλλιά τους και… να της στείλουν χρήματα για να χαρεί τον μήνα του μέλιτος.

 “O δικός μου γάμος θα είναι ξεχωριστός”

Τα μηνύματα, τα οποία αναδημοσίευσε στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Reddit,  ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Καλώς ήλθατε στο γαμήλιο πάρτι μου. Ανυπομονώ να παντρευτώ τον άνδρα των ονείρων μου. Ο γάμος μου, θα είναι διαφορετικός από τους άλλους. Αν και χειμώνας, ελπίζουμε να καταφέρουμε να παντρευτούμε έξω.

«Έχω μόνο λίγες παρατηρήσεις. Επειδή έχω ήδη διαλέξει τα φορέματα των παράνυμφων, είναι όλα small. Αν δεν φοράτε ήδη το small, σας παρακαλώ, ξεκινήστε γυμναστήριο». Για να δικαιολογήσει τις παράλογες απαιτήσεις της, η μέλλουσα νύφη εξήγησε ότι περιμένει την ημέρα του γάμου της από τότε που ήταν κοριτσάκι.

Οδηγίες της νύφης για… μαλλιά και νύχια

Συνεχίζει: «Επίσης, πρέπει να έχετε κομμένα και άβαφα τα νύχια σας. Τα μαλλιά σας, να είναι κομμένα έως τους ώμους και ίσια, οπότε αν έχετε κοντό μαλλί, φροντίστε να βάλετε extensions. Το solarium απαγορεύεται αυστηρά, αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η κολλητή μου δεν θα είναι παράνυμφος».

Η νύφη συνέχισε τις…οδηγίες, λέγοντας ότι δεν θέλει παιδιά στον γάμο της εκτός από το κοριτσάκι που θα κρατάει τα λουλούδια και, αμέσως μετά, οι γονείς της θα τη γυρίσουν στο σπίτι.

Σας στέλνω ΙΒΑΝ”

Το μήνυμά της έκλεισε ως εξής: «Λυπάμαι αν οι απαιτήσεις, σάς μοιάζουν υπερβολικές, αλλά αυτή την ημέρα την ονειρευόμουν από κοριτσάκι και θέλω να είναι ξεχωριστή. Σας παρακαλώ να το σεβαστείτε. Τέλος, στέλνω τον αριθμό του ΙΒΑΝ για να βάλετε όλοι ένα ποσό- όσοι δεν το κάνατε ήδη-, προκειμένου να πάμε ταξίδι του μέλιτος στη Χαβάη. Σας ευχαριστώ όλους. Ανυπομονώ να ντυθώ νυφούλα».

Ενώ οι περισσότεροι χρήστες «την έκραξαν», υπήρξαν κάποιοι που είπαν πως θα ένιωθαν σε περίπτωση που λάμβαναν ένα τέτοιο μήνυμα. Συγκεκριμένα, μία αναγνώστρια είπε: «Γιατί να θέλει το μαλλί έως τον ώμο; Και γιατί το small; Άσχημο». Κάποια άλλη, παρατήρησε: «φαντάζομαι η κολλητή δεν θα είναι επειδή δεν προλαβαίνει να χάσει τα κιλά», ενώ μία τελευταία, είπε: «αν μου έστελνε φίλη μου τέτοιο μήνυμα, δεν υπήρχε περίπτωση να πάω στον γάμο της».

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου