Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 17, 2024

Επίθεση με μαχαίρι στα Πατήσια: «Του τράβαγα το χέρι πίσω για να μην την καρφώσει», λέει ο μάρτυρας που βοήθησε την γυναίκα

  1. Συγκλονίζει η μαρτυρία του άνδρα που προσπάθησε να απομακρύνει τον 51χρονο, ο οποίος είχε επιτεθεί με μαχαίρι σε γυναίκα, μέσα στο αμάξι της, το πρωί της Δευτέρας (17/6), στα Πατήσια.


Ο μάρτυρας, μιλώντας στο MEGA, είπε ότι, «είχε τόση δύναμη το χέρι που το τράβαγα πίσω για να μην το καρφώσει».

 Αναλυτικά, όσα μετέφερε, «από το πρωί δεν ήταν καλά, πηγαινοερχόταν πάνω κάτω. Έρχεται η κυρία στο μαγαζί με το αυτοκίνητο, δεν πρόλαβε να μου μιλήσει, έρχεται ο τύπος με ένα μαχαίρι και αρχίζει να την μαχαιρώνει. Πήγαμε τον βγάλαμε έξω από το αμάξι, εγω με τον υπάλληλο μου. Μετά ήρθε η αστυνομία και τον πήρε. Ήρθα για δουλειά και να πάω να γλυτώνω, να βλέπω να της κόβει το χέρι; Αυτός ο άνθρωπος κάθε εβδομάδα τον πιάνουνε και κάθε εβδομάδα, την άλλη μέρα το πρωί είναι έξω. Είχε τόση δύναμη το χέρι που το τράβαγα πίσω για να μην την καρφώσει». 

Το αιματηρό περιστατικό συνέβη περίπου στις 11 το πρωί, στη συμβολή των οδών Τραλέων και Σιβόρων, με την παθούσα να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο.


Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο δράστης ισχυρίζεται ότι η γυναίκα είναι συγγενικό πρόσωπό του και είχαν διαφορές, ενώ η 63χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι δεν γνωρίζει τον συγκεκριμένο άνδρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου