Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 07, 2024

"Μαχμούτ Αχμεντινετζάντ... έχει το θράσος να θέσει υποψηφιότητα για Πρόεδρος του Ιράν!"

 

 Νίκος Κλειτσίκας

«θούΚύριε, φυλακήν τώ στόματι μου»!

«Μεγάλο έθνος της Ουκρανίας
Πρόεδρο Ζελένσκι
Η έντιμη και σχεδόν απαράμιλλη αντίστασή σας αποκάλυψε τις σατανικές επιβουλές των εχθρών της ανθρωπότητας.
Έχετε πίστη ότι το μεγάλο έθνος του Ιράν θα σταθεί δίπλα σας καθώς θαυμάζει αυτή την ηρωική επιμονή
»

Μαχμούτ Αχμεντινετζάντ
Μήνυμα που εστάλη στις 2 Μάρτη 2022 από τον πρώην Πρόεδρο του Ιράν...

Να σημειωθεί ότι το μήνυμα εστάλη στον κοκαϊνομανή μικρό φύρερ των ουκροναζί, λιγότερο από μία εβδομάδα μετά την έναρξη της Ρωσικής επιχείρησης Αποναζιστικοποίησης στην Ουκρανία...

Ένα από τα πολλά «μαργαριτάρια» των τελευταίων ετών του Μαχμούτ Αχμεντινετζάντ, που χωρίς ντροπή έχει το θράσος να θέλει να είναι υποψήφιος πρόεδρος του Ιράν, ενός πυλώνα του Αντιιμπεριαλιστικού Άξονα της Αντίστασης...

Επίσης, να σημειωθεί ότι ο ίδιος ο Αχμαντινετζάντ, στους οκτώ μήνες της σιωναζιστικής Γενοκτονίας στη Γάζα, δεν είπε ούτε μια λέξη για τον βασανισμένο Παλαιστινιακό λαό, για τα περισσότερα από 15.000 δολοφονημένα παιδιά, για τις γυναίκες, τους αμάχους... Φυσικά, ούτε μια λέξη για την ηρωική και αληθινά υποδειγματική Παλαιστινιακή Αντίσταση!

Επάξια του αξίζει μια θέση στο πλάι του "Καρζάι της Παλαιστίνης"... 

«Έχουν γνώσιν οι φύλακες»!

Υ.Γ. "Σημειώσεις" για τους περί πολλού "αναλυτές", τόσο τους "πανεπιστημιακούς", τους πολιτικούς, όσο και τις δημοσιογραφικές τσούλες που αναμεταδίδουν καθημερινά τις ανακοινώσεις του Στέιτ Ντιπάρτμεντ με περιτύλιγμα μίσους απέναντι στην Ιρανική Επανάσταση!

Θρηνούν οι Ελεύθεροι του πλανήτη, αλλά δεν χάσαμε την ισορροπία μας. Ο αντιιμπεριαλιστικός Άξονας της Αντίστασης  παραμένει όρθιος!
Αιώνια Τιμή και Μνήμη στους Μάρτυρες!
Ιράν... η Επανάσταση είναι λουλούδι που δεν πεθαίνει ποτέ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου