Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Τέμπη: Αφιέρωμα στο Καλλιμάρμαρο – To live streaming της εκδήλω

Τέμπη: Αφιέρωμα στο Καλλιμάρμαρο – To live streaming της εκδήλω
Τέμπη: Αφιέρωμα στο Καλλιμάρμαρο – To live streaming της εκδήλω

Ιουνίου 06, 2024

😂😂😂 Υπερβολικά όμορφος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση του ΣΚΑΪ

Από ‘πολύ όμορφος έως υπερβολικά όμορφος’ ΄θεωρείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Metron Paralysis που διενεργήθηκε για λογαριασμό του ΣΚΑΪ λίγο πριν τις κάλπες των Ευρωεκλογών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοσκόπησης, σε ερώτημα αν θεωρούν τον Έλληνα πρωθυπουργό ‘πολύ όμορφο ή υπερβολικά όμορφο’ το 90% των πολιτών απάντησε θετικά, επιβεβαιώνοντας έτσι τους χειρισμούς του στο θέμα της προσωπικής του φροντίδας.


Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για τα δεύτερα υψηλότερα ποσοστά που έχουν καταγραφεί για τον πρωτθυπουργό μετά από δημοσκόπηση για λογαριασμό του καναλιού λίγο πριν τις εκλογές του 2023.


Σε εκείνη την δημοσκόπηηση, η Νέα Δημοκρατία συγκέντρωνε ποσοστό 170%, με αποτέλεσμα να τρυπήσει η οροφή του τηλεοπτικού σταθμού από το γράφημα και να είναι παράλληλα υπαρκτό το ενδεχόμενο ο Κυριάκος Μητσοτάκης να πρέπει να γίνει πρωθυπουργός και άλλων χωρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου