Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 17, 2024

Κέιτ Μίντλετον: Η αλλαγή στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ και το μήνυμα που έστειλε ο βασιλιάς Κάρολος

 

Η φετινή παρέλαση για τα γενέθλια του Βρετανού μονάρχη ήταν ιδιαίτερα ξεχωριστή αφού η Κέιτ Μίντλετον επέστρεψε για λίγο στα δημόσια καθήκοντα της.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, που υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία, ενθουσίασε τους Βρετανούς όταν εμφανίστηκε στο μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ μαζί με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια.

Μάλιστα ο βασιλιάς Κάρολος έκανε φέτος μια σημαντική αλλαγή στη σύνθεση προς τιμήν της επιστροφής της. Η ετήσια στρατιωτική παρέλαση του Σαββάτου ήταν η πρώτη επίσημη βασιλική εκδήλωση στην οποία συμμετείχε η Κέιτ Μίντλετον από την ημέρα των Χριστουγέννων, μετά τη διάγνωση του καρκίνου της.

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μαζί με τα παιδιά τους
Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μαζί με τα παιδιά τους στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ για την παρέλαση Trooping the Colour τον Ιούνιο του 2024. Πηγή: Ιnstagram.com/princeandprincessofwales

Η σύζυγός του πρίγκιπα Ουίλιαμ συνοδευόταν από τα τρία παιδιά τους, τον πρίγκιπα Γεώργιο, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούι.

Έφτασαν στην παρέλαση με άμαξα και στη συνέχεια, ενώθηκαν με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας για να δουν τις αεροπορικές επιδείξεις της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας.


Πέρυσι, ο βασιλιάς Κάρολος ήταν μπροστά και στο κέντρο στο μπαλκόνι. Παρακολούθησε την επίδειξη δίπλα στον γιο του και διάδοχο του θρόνου, πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Η Κέιτ Μίντλετον μαζί με τα παιδιά της
Η Κέιτ Μίντλετον μαζί με τα παιδιά της φτάνει με άμαξα στο Μπάκιγχαμ για την παρέλαση Trooping the Colour τον Ιούνιο του 2024. Πηγή: Ιnstagram.com/princeandprincessofwales

Ωστόσο, φέτος η σύνθεση άλλαξε, ώστε ο Βρετανός μονάρχης να μπορέσει να σταθεί δίπλα στην αγαπημένη του νύφη. Τόσο ο βασιλιάς Κάρολος όσο και η Κέιτ Μίντλετον υποβάλλονται σε θεραπεία για καρκίνο. Στις φωτογραφίες φαίνονται να στέκουν δίπλα δίπλα μπροστά στο πλήθος.

Ο ειδικός στα βασιλικά θέματα και συγγραφέας, Richard Fitzwilliams δήλωσε στη Sun: «Νομίζω ότι η εικόνα που θα έχουν πολλοί άνθρωποι είναι η Κέιτ να στέκεται δίπλα στον βασιλιά Κάρολο στο μπαλκόνι. Εδώ, όμως, αυτή η σχέση αναδείχθηκε για να δείξει πώς αυτοί οι δεσμοί έχουν μόνο βαθύνει και εμπλουτιστεί από τους δεσμούς ενσυναίσθησης που δημιουργήθηκαν από τις ασθένειές τους».

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μαζί με τα παιδιά τους στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ
Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μαζί με τα παιδιά τους στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ για την παρέλαση Trooping the Colour τον Ιούνιο του 2024. Πηγή: Ιnstagram.com/princeandprincessofwales

«Αυτό μπορεί να ερμηνευτεί ως μια χειρονομία αλληλεγγύης και υποστήριξης από τον Κάρολο προς την Κάθριν», τόνισε ο συγγραφέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου