Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 15, 2024

Tv Queen – Ρεσιτάλ επικών αποριών από… άλλον πλανήτη: «Τι είναι το Χαϊδάρι; Τι είναι δυτικά προάστια;»

Γεμάτες με απορίες παραμένουν ορισμένες διαγωνιζόμενες από το

Tv Queen, αν και το ριάλιτι ολοκληρώνει τον τηλεοπτικό του κύκλο. Στο επεισόδιο της Παρασκευής, η Καλομοίρα «κούφανε» την συμπαίκτριά της, την Αγάπη, με τις ερωτήσεις της περί γεωγραφίας.


Ενώ η Τριανταφυλλιά δοκίμαζε τα λουκ με τα οποία θα ήθελε να εντυπωσιάσει στον τελικό με τις… 9 φιναλίστ, η Καλομοίρα άπλωσε όλες τις απορίες χαμηλόφωνα στην συμπαίκτρια της. «Τι πορτοκαλί ολόσωμο φοράει; Το Χαϊδάρι έχει κάνει δουλειά! Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσα να το καταλάβω» τόνισε, αρχικά, η Αγάπη σχολιάζοντας την έτερη παίκτρια του Tv Queen.

 Τι το ήθελε όμως η μελαχρινή διαγωνιζόμενη να κάνει την συγκεκριμένη αναφορά; Η Καλομοίρα άρχισε να ρωτάει για την γνωστή περιοχή της Αθήνας και το τηλεοπτικό κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει έναν διάλογο τουλάχιστον ιδιαίτερο.

Καλομοίρα: Ποιο; Το Χαϊδάρι;


Αγάπη: Ναι.


Καλομοίρα: Καλά, και γω από την Πάτρα είμαι.


Αγάπη: Δεν είναι ακριβώς το ίδιο.

Καλομοίρα: Τι είναι το Χαϊδάρι;

Αγάπη: Μια περιοχή στα δυτικά προάστια.

Καλομοίρα: Στην Αθήνα δεν είναι περιοχή;

Αγάπη: Ναι, δυτικά.

Καλομοίρα: Τι είναι δυτικά;

Αγάπη: Είναι έτσι πιο…

Καλομοίρα: Underground;

Αγάπη: Όχι.

Καλομοίρα: Χωριό;

«Πιο Τριανταφυλλιά, ρε παιδί μου» αρκέστηκε να πει, με χαμόγελο, η Αγάπη προσπαθώντας να λήξει την σύντομη αυτή κουβέντα προτού βρεθεί ξανά η συνδιαγωνιζόμενη της στον ίδιο χώρο του σπιτιού του Tv Queen.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου